Kontakt os


 

BBC Worldwide går ind på det nordiske produktionsmarked i samarbejde med Nordisk Film
Onsdag 17. februar 2016
Af Redaktionen
 
BBC Worldwide har oprettet et nyt selskab i København med navnet BBC Worldwide Productions Nordics, som skal imødekomme Nordens store appetit for britiske formater af høj kvalitet. Der er tale om et partnerskab med Nordisk Film TV om non-scriptede formater.
Det nye selskab, der er ejet af BBC Worldwide, får hovedsæde i Danmark.

BBC Worldwide Productions Nordics danner partnerskab med Nordisk Film TV, som skal producere og facilitere fremtidige non-scriptede BBC Worldwide formatproduktioner, oplyser BBC i dag i en pressemeddelelse.

Allerede eksisterende BBC Worldwide produktioner vil forblive upåvirkede.

Paul Dempsey, direktør for Global Markets i BBC Worldwide, udtaler: "Det nordiske publikum elsker vores programmer, og ved at gå sammen med Nordisk Film TV, et selskab hvis arv, vision og værdier matcher vores egne, vil vi være i stand til at tilbyde endnu mere kvalitetsindhold til publikum i Norden, i form af vores verdensklasse non-scriptede formater".

Karoline Spodsberg, Nordic Group COO i Nordisk Film TV, kommenterer: "BBC er kendt for produktioner af meget høj kvalitet og har et af verdens stærkeste formatkataloger. Når man arbejder i den nordiske tv-industri, er det et brand man virkelig stræber efter. Vi er ekstremt stolte men også ydmyge over for at indgå dette samarbejde med BBC Worldwide og glæder os til at producere nogle fantastiske BBC-formater til broadcastere i hele Norden."

Anders Fuchs tiltræder stillingen som Head of Content and Operations i BBC Worldwide Productions Nordics. Han kommer fra en stilling som udviklingsproducent på Nordisk Film TV. Anders Fuchs kommer, i tæt samarbejde med Nordisk Film TV's produktionsselskaber i de fire nordiske lande, til at arbejde med nye formater og et katalog på 150 non-scriptede formater som fx 'The Big Painting Challenge', 'Ultimate Hell Week' og 'The Getaway Car'.

Nordisk Film TV har tidligere produceret en række BBC-formater, heriblandt 'Maestro', 'The Great British Bake Off', 'The Week the Women Went', 'Honey We’re Killing the Kids' og 'The Weakest Link'.

BBC Worldwide har desuden fuldt ejede produktionsenheder i Frankrig, Indien og USA og delejede selskaber med All3Media i Tyskland, Tower Productions samt et produktionspartnerskab med Fremantle Media i Australien.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002