Kontakt os


 

Forårssendeplanen på TV3
Fredag 29. januar 2016
Af Redaktionen
 
På mandag starter en ny sæson af 'MasterChef', hvor nogle af Danmarks største madtalenter kæmper om den eftertragtede titel 'Dnmarks nye MasterChef'. Torsdag er der premiere på en ny dramaserie og så byder TV3 også på et helt nyt underholdningsoprogram med titlen 'Helt i skoven'.
På torsdag præsenterer TV3 seerne for en ny dramaserie, 'Black Widows', der er skabt på tværs af MTG i Danmark, Norge og Sverige. 'Black Widows' har Beate Bille, Charlotte Fich, Ken Vedsegaard, Farshad Kholghi samt store svenske og norske skuespillere på rollelisten, og handlingen indeholder krimi, drama og humor.

En anden nyhed er underholdningsprogrammet 'Helt i skoven'. I hvert program konkurrerer fire par mod hinanden. Den ene fra parret er iklædt en stor dyredragt, som man ikke kan se ud af. Personen i dyredragten er derfor total afhængig af makkerens instruktioner i de hæsblæsende dyster i en skov fyldt med farer. Det medfører mange grinagtige situationer, som kommenteres af Rasmus Bjerg som 'Vildmarksmanden' og Signe Lindkvist som 'Overklasse Jagtfruen'.

'Helvedes hus' er ligeledes et nyt program, hvor danske familier, der på den ene eller anden måde er havnet i en mareridtsagtig boligsituation, søger om hjælp hos vært Camilla Ottesen og bygningskonstruktør og tømrer Casper Kjerumgaard. Men kun én familie i hvert program får hjælp af eksperterne. TV3 garanterer for, at der er store følelser på spil i Helvedes hus.

Foråret byder også på nye sæsoner af TV3-formater som 'Paradise Hotel', 'Luksusfælden', 'Familien fra Bryggen' og så vender drengene fra 'Tattoo Salonen' også tilbage på skærmen.

Foråret betyder også afgørelsens time i sportens verden. TV3 viser bl.a. afgørelsen af Champions League, Premier League, Superligaen, La Liga og Serie A.
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002