Kontakt os


 

'Drunk History' på Comedy Central
Fredag 30. oktober 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På søndag den 1. november har Comedy Central danmarkspremiere på den meget omtalte komedieserie 'Drunk History'. Serien gengiver verdenshistoriens største begivenheder ved hjælp af flere stjerneskuespillere. Den eneste hindring for en korrekt genfortælling er, at fortælleren er fuld.


Hvordan ville verdenshistorien se ud, hvis den blev fortalt af fulde folk?

Det kan man få svaret på i Comedy Centrals komedieserie 'Drunk History'. Her bliver historiske begivenheder genskabt af kendte skuespillere på baggrund af fulde menneskers forklaring af begivenhederne. Og ja, de er fulde i virkeligheden.

Komikeren Will Ferrell har produceret serien og medvirker også selv. Andre kendte medvirkende er Jason Alexander fra Seinfeld, Courtney Cox fra Venner, Jack Black, Michael Cera, Kristen Wiig, Bill Hader, Johnny Knoxville, Josh Hartnett, Dave Grohl, Winona Ryder og Stephen Merchant.

Skuespillerne spiller ud fra det, den fulde fortæller siger, og fortællerens stemme bliver lagt over skuespillernes, alt imens de gør deres bedste for at spille efter den berusede fortællers instruktioner.

'Drunk History' har vundet adskillige priser, bl.a. en Emmy for 'Bedste sketchserie' i 2015, og serien var derudover nomineret i den prestigefyldte Emmy-kategori 'Bedste komedieserie'.

'Drunk History' havde premiere i sommeren 2013 i USA og er baseret på den prisvindende og meget populære webserie 'Funny or Die'. Serien er skabt af Derek Waters og Jeremy Konner og bliver produceret for Comedy Central af Gary Sanchez Productions.

I Danmark sendes 'Drunk History' søndage klokken 22.00 med start den 1. november på Comedy Central, og premiereafsnittet på søndag handler om, hvordan skuespilleren Clark Gable tilsluttede sig flyvevåbnet under Anden Verdenskrig. Man kan også opleve Ponde de Leon skændes med Diego Columbus, samt se hvordan Griselda Blanco klarer sig i kokainbranchen i Miami. De medvirkende i søndagens afsnit er Johnny Knoxville, Josh Hartnett, Maya Rudolph og Derek Waters.


Foto: Maya Rudolph som Griselda Blanco i 'Drunk History'Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002