Kontakt os


 

Pernille Gaardbo ny chef for DR Event
Tirsdag 27. oktober 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Pernille Gaardbo bliver ny chef for DR Event, der hvert år står for over 100 DR-produktioner – lige fra klassiske transmissioner over Reumert og DRs Store Juleshow til P3 Guld, Julehilsen til Grønland og dækningen af X Factor på sociale medier.


Med udnævnelsen af Pernille Gaardbo er den sidste brik faldet på plads i DR Kulturs nye organisering, oplyser DR i dag.

Organisationsændringen, der blev meldt ud i august, betød bl.a., at den hidtidige chef for DR Event, Henriette Ladegaard-Pedersen, blev udnævnt til ledende redaktionschef for DR Kulturs seks programafdelinger: DR Kultur & Kunst, DR Tema & Reportage, DR Videnskab, DR Historie og Tro, DR Event og DR Ung. Men da Henriette Ladegaard-Pedersen var konstitueret chef for DR Event, blev det aftalt, at den nye organisation ville træde i kraft, når der var fundet en ny chef for DR Event – og det er der altså nu.


Stod for 90 års fødselsdagen

Pernille Gaardbo er 49 år og uddannet tv-producer – og hun har arbejdet i DR i de 19 af dem. Senest har hun haft ansvaret for markeringen af DRs 90 års fødselsdag, og inden da var hun sidste år den hovedansvarlige for Det Europæiske Melodi Grand Prix i København i 2014, der var den største event, DR nogen sinde har afviklet.

Før igen var Pernille Gaardbo i 12 år chef for bl.a. produktionsafdelingen DR Medieservice. Her havde hun det overordnede ansvar for organisationen bag den tekniske gennemførelse af DRs store underholdningsshows, såsom Melodi Grand Prix og P3 Guld og X Factor.

Den nye chef for DR Event har fået jobbet, efter at DR har holdt en stribe samtaler med både interne og eksterne kandidater til posten, oplyser DR videre.

"Med Pernille Gaardbo ved roret har vi fået en rutineret og meget dygtig chef. Pernilles store erfaring med tv-produktion og hendes sikre hånd på store projekter er ubestridelig. Ikke mindst evner hun det store samarbejde på tværs i huset, og hun har mod på at indgå i det store tværredaktionelle udviklingsarbejde, som er kernen i den nye organisering," udtaler Henriette Ladegaard, der nu for alvor kan træde ind i jobbet som ledende redaktionschef for DR Kulturs seks programproducerende afdelinger.


Glad og stolt

Selv siger Pernille Gaardbo om det nye job: "Jeg er glad og stolt over, at skulle stå i spidsen for DR Event, der med 100 produktioner om året samler danskerne om musik, kulturelle begivenheder og gode oplevelser. Og jeg glæder mig til at bidrage til den udvikling, som DR Kultur står over for, sammen med gode, dygtige og erfarne mennesker i DR Event".

Pernille Gaardbo tiltræder i jobbet med omgående virkning.


Foto: Pernille Gaardbo. (Foto fra DR)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002