Kontakt os


 

Pernille Bech Christensen til TV 2
Onsdag 26. august 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Fiktion har ansat Pernille Bech Christensen som ny executive producer – og dermed har afdelingen nu en Oscarvinder ansat. Pernille Bech Christensen har nemlig klippet alle Susanne Biers spillefilm, herunder Oscarvinderen ’Hævnen’ og den Oscarnominerede ’Efter brylluppet’.


Pernille Bech Christensen er flere gange prisbelønnet som filmklipper, har været underviser og har arbejdet som manuskriptkonsulent og postproduktion-instruktør. Senest har hun været medlem af redaktionen på markedsordningen hos Det Danske Filminstitut.

På TV 2 er hendes første store projekt at være executive producer på dramedy-serien ’Kvinder og mænd’ af folkene bag succesfilmen ’All Inclusive’. Optagelserne er netop gået i gang.

"Vi er meget glade for at have fået Pernille – en Oscarvindende kollega - med på holdet. Hun har stor erfaring fra de brede fiktionsgenrer. Ja, faktisk er brede film af høj kvalitet hendes absolutte varemærke, og Pernilles viden og kompetencer kan give et fagligt løft til ’Kvinder og mænd’ og til hele TV 2 Fiktion," siger fiktionschef Katrine Vogelsang, TV 2.


Tv-seriens guldalder

Pernille Bech Christensen kalder disse år for ”tv-seriens guldalder”, og hun glæder sig til at arbejde med de store dramaer over mange afsnit og forhåbentlig flere sæsoner.

"Før i tiden blev tv-serier ikke anset som så fint at arbejde med, men det er heldigvis helt anderledes nu. Både manuskriptforfattere, instruktører og skuespillere er meget interesseret i serieformatet og i de genremæssige udviklingsmuligheder og det spændende karakterarbejde, der i dag kendetegner mange store tv-serier. Det er gået op for mange i branchen, at dramaet i høj grad kan udfoldes i tv-serier, og den opgave og udfordring vil jeg gerne være med til at løfte i mit nye job," siger Pernille Bech Christensen, der hermed – efter mange år med eget firma – for første gang nogensinde er ansat i en virksomhed.


Foto: Pernille Bech Christensen er ansat som executive producer på TV 2. (Foto: Mike Kollöffel / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002