Kontakt os


 

TV 2 i frontalangreb mod TvDanmark
Torsdag 10. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 beskylder nu TvDanmark for at bruge mafia-metoder, og økonomidirektør for TV 2 erklærer i dagens udgave af B.T., at det er det værste, han har oplevet i sine 12 år i tv-branchen. Årsagen til de hårde ord er "Foreningen Boycot TV 2 Zulu", hvis kampagne iflg. avisen skulle være blevet nøje planlagt i tæt kontakt med TvDanmarks informationschef, Lars Kaspersen (billedet). Lars Kaspersen fastholder, at TvDanmark ikke står bag foreningen. Tværtimod har TvDanmark klart afvist et formaliseret samarbejde med foreningen.
Det er Christian Gunbak, der står som formand for "Foreningen Boycot TV 2 Zulu" og B.T. skriver i dag, at det var brødrene Christian og Svend Gunbak, der den 27. september blev enige om indholdet af et oplæg til TvDanmark omkring "Boycot TV 2 Zulu". Avisen skriver, at Svend Gunbak tidligere har drevet et rådgivningsfirma sammen med Lars Kaspersen, og at Svend Gunbak og Kaspersen også arbejder sammen til daglig.

Af den mailkorrespondance, som B.T. er kommet i besiddelse af, fremgår det at Christian Gunbak foreslår sin bror, at deres arbejde skal koste 3 x 20.000 kr. + moms + brevpapir + porto. Svend Gunbak skriver tilbage til sin bror: "ok. satser på at få det godkendt i dag. Du hører nær. Jeg regner med at baggrundsgruppen bliver (Lars, red.) Kaspersen og jeg og så 1 eller 2 fra dit netværk".

TV 2s økonomidirektør Peter Parbo siger til B.T., at "Foreningen Boykot TV 2 Zulu" vil føre hele befolkningen bag lyset. "Jesper Sehested Lund fra TvDanmark bruger mafiametoder. Han har efter min mening tilsyneladende opgivet at føre konkurrence på programindhold. Han er bange for TV 2 Zulu, når det kommer ind i antenneforeningerne", siger Parbo, der også mener, at det uomtvisteligt er TvDanmarks direktør Jesper Sehested Lund, der står bag det hele. "Jeg kan ikke dokumentere det, men jeg har efterhånden oplevet så meget, når det gælder TvDanmark, at der skal meget til at ryste mig", erklærer Parbo.

Jesper Sehested-Lund siger til B.T.: "Hvis Peter Parbo vil trække diskussionen ned i kloakken, er det hans sag. Det niveau vil jeg ikke diskutere på. Det holder jeg mig for god til"

Han afviser kategorisk at stå bag "Boykot TV 2 Zulu"-kampagnen. Til gengæld mener han, at TV 2 er bondefangere. "Det er klassisk bondefangeri. Det er uærligt spil af TV 2. TvDanmark1 er blevet stemt ind i kabelpakkerne og antenneforeningerne. Den har ikke tiltvunget sig adgang til kabelnettet på samme måde, som TV 2 har tiltvunget sig adgang på falske forudsætninger. Der er ikke noget bedre ord end bondefangeri", siger Lund.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002