Kontakt os


 

UK: Evans håber på comeback i Popstars
Fredag 28. juni 2002
Af Karsten Jensen
 
Der har i et års tid været ret stille om Chris Evans, efter hans dramatiske afgang hos Virgin Radio, men nu er han opsat på at få et comeback, fortæller den engelske tabloidavis The Sun.
Chris Evans har tidligere arbejdet som morgenvært på BBC Radio 1 og har været vært på BBCs version af tv programmet ’Husk lige tandbørsten’. Senere skiftede han til Virgin Radio og blev morgenvært der, samtidig med han blev medejer af stationen. Evans blev for et års tid siden afskediget efter en våd bytur, hvor han efterfølgende ikke dukkede op på arbejde. I det sidste års tid har han holdt lav profil, men nu er han ifølge The Sun klar til sit comeback.

Chris Evans, der angiveligt skulle være god for 600 millioner kroner er tidligere blevet tilbudt et quiz-show på BBC men er måske også på vej til et morgenjob på Channel 5, samtidig med han altså måske også bliver dommer på efterårets Popstars Two på ITV.

Det er The Sun, der skriver at den 36-årige Chris Evans måske bliver en af dommerne i den kommende engelske udgave af Popstars på ITV og ifølge avisen er programmets producere med på den idé. Det forlyder endda, at Evans vil være et særdeles godt valg eftersom han er gift med noget yngre popstjerne Billie, der også kan bidrage til programmet. ITV ligger i øjeblikket i forhandlinger med Evans og vil derfor ikke kommentere hans dommer-chancer.

Af andre mulige dommere nævner avisen navne som den succesfulde pladeproducent fra 80’erne, Peter Waterman, der i makkertrion Stock, Aitken & Waterman var ansvarlige for adskillige 80’er-hits fra blandt andet Kylie Minogue, Rick Astley, Sonia og Jason Donovan. En anden mulig dommer kunne være den tidligere Spice Girl Mel B, hvis solo-karriere godt kunne trænge til lidt hjælp.

Avisens kilder peger på at værterne på Popstars Two kunne tænkes at blive Ulrika Jonsson eller Davina McCall

Popstars Two bliver sendt i september og målet med Popstars Two er at skabe to bands der skal kæmpe om at nå 1. pladsen på den engelske julehitliste. En hitliste placering der taditionelt set er meget stor prestige i at besidde.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002