Kontakt os


 

Jes Dorph-Petersen vender tilbage til TV 2
Tirsdag 28. april 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En af Danmarks mest populære værter vender hjem til TV 2, hvor han var på skærmen i 20 år frem til foråret 2012. I 2012 skiftede han til TV3 for at stå i spidsen for kanalens Champions League-udsendelser, men efter sommerferien vil Jes Dorph-Petersen igen være en del af TV 2.


Jes Dorph-Petersen er kendt som en samlende figur for TV 2-familien, og har vundet en lang række priser for sine værtsroller på TV 2. Efter sommerferien vil seerne kunne møde ham i en helt ny rolle i TV 2's populære aftenmagasin 'Go’ aften Danmark'.

"Jeg har lige præcis den følelse i mig, at jeg skal 'hjem'. Min nye rolle bliver allermest at pakke dagen ind i en form, som er både skarp, venlig, direkte, munter og behagelig. Jeg har efterhånden 28 års erfaring i fjernsynet, og den rutine gør, at jeg godt tør være personlig og 'bruge' mig selv i 'Go’ aften Danmark'. Jeg kan bidrage med en masse overskud og en enorm lyst til at give danskerne en god start på aftenen - og en fin optakt til 19-Nyhederne. Måske kan jeg - som gammel nyhedsvært - være med til at binde de to udsendelser endnu bedre sammen," siger Jes Dorph Petersen.

Ansættelsen af Jes Dorph-Petersen er en del af en styrkelse af TV 2's morgen- og aftenmagasiner, oplyser TV 2 i dag. I april lancerede TV 2 desuden en helt ny udgave af 'Go’ appetit' med Christian Bitz og Claus Holm.

"Både 'Go’ morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark' får nye, stærke værter på holdet. For et par uger siden præsenterede vi Louise Wolff som ny vært på 'Go’ morgen', og nu kan vi sige velkommen hjem til Jes, der er én af Danmarks absolut mest erfarne og alsidige værter. Både Louise og Jes supplerer vores andre stærke morgen- og aftenværter på en fantastisk god måde, og med det nye hold står begge programmer stærkere end nogensinde," siger Lotte Lindegaard, kanalchef for TV 2.

Jes Dorph-Petersen har en lang værtskarriere bag sig på TV 2 som vært for bl.a. Nyhederne, 'Station 2', valg, kongelige begivenheder, årskavalkader, 'Hvem vil være millionær?', 'Go’ morgen Danmark' og TV 2's OL-transmissioner.


Makker med Michèle Bellaiche

På 'Go’ aften Danmark' skal Jes Dorph-Petersen danne makkerpar med en anden populær vært, Michèle Bellaiche.

"Michèle er ikke kun en fantastisk sød og dygtig kollega - hun er også en god ven. Faktisk var jeg med til at ansætte hende i 1998 på 'Station 2', og det har jeg aldrig fortrudt. Hun er jeg er måske ret forskellige værtstyper - men jeg tror, vi vil klæde hinanden, selvom hun jo er ulige kønnere end mig," siger Jes Dorph-Petersen.

I forbindelse med værtsrokaden på magasinerne, skal den nuværende 'Go’ aften'-vært, Steen Langeberg, afløse Mikkel Beha Erichsen på 'Go’ morgen Danmark', mens han arbejder på den nye sæson af 'Kurs mod fjerne kyster'.

Nicolai Hansson, der også lige nu er vært på 'Go’ aften Danmark', skal fremover være redaktionschef på - hvad TV 2 kalder- "et stort underholdningsprogram" produceret af Nordisk Film.


Foto: Ansættelsen af Jes Dorph-Petersen er en del af en styrkelse af TV 2's morgen- og aftenmagasiner. (Fotograf: Miklos Szabo / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002