Kontakt os


 

'I haven med Anja'
Torsdag 30. april 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På mandag har TV 2 Fri premiere på et nyt dagligt haveprogram med titlen 'I haven med Anja'. Det nye program sendes hver dag - mandag til torsdag - kl. 16.50. I programmerne vil Anja, der er uddannet gartner, tage seerne med rundt i én eller flere haver og give gode tips.


Så er der godt nyt for alle dem, der har grønne fingre, og som savner tv om lige netop deres passion og deres frirum; nemlig haven. På mandag den 4. maj har TV 2 Fri premiere på 'I haven med Anja', hvor Anja Barfod, TV 2 Fris faste haveekspert, byder velkommen til Krabbeslund, hvor hun skal opbygge fire forskellige haver; drivhuset, køkkenhaven, blomsterhaven og gårdhaven.

"Det er så dejligt at være tilbage i haven på Krabbeslund, og jeg er i fuld gang med at gøre klar til vores første program, så jeg har ret travlt. Som haveejer skal man jo tidligere i gang med at gøre haven forårsklar, men det er faktisk et af mine budskaber i programserien: At man ikke skal panikke, selv om man er på bar bund sent på sæsonen," siger Anja Barfod.


En havegave

I programmerne vil Anja, der er uddannet gartner, tage seerne med rundt i en eller flere af de fire haver og give gode tips til, hvordan man får mest ud af haverne. Hvordan kan man f.eks. plante jordbær, hvis man ikke har så meget plads? Og hvad skal man tænke på, når det gælder tomatplanter?

Nogle gange har Anja også en gæst på besøg, der er ekspert i eller blot passioneret omkring haver. Gæsterne kommer aldrig tomhændet til Krabbeslund. De har altid en plante, et frø eller en spire med, som sættes i haven. Og de kan være sikre på, at Anja sætter dem i gang med at hjælpe hende i haverne.

"Der er altid nyt at lære for en haveejer - også for en professionel gartner. Jeg ved en masse om køkkenhaver og blomster, mens jeg ikke har den store viden om f.eks. træer, og så er det jo dejligt, at man kan have nogle passionerede haveejere på besøg, som kan lære fra sig," siger Anja Barfod.


Grønt for alle

Alle haveejere kan få gode idéer til haven i programserien - uanset om man er utålmodig haveejer, ny haveejer, garvet haveejer - eller blot er kommet sent i gang med haven, lover TV 2 Fri. Og selv om man ikke skulle være så heldig at eje en have, så giver programmerne en afslappende pause fra den måske hektiske hverdag - i selskab med Anja, der ikke er i tvivl om, at havearbejde er balsam for sjælen.

'I haven med Anja' sendes fra mandag til torsdag kl. 16.50 på TV 2 Fri fra mandag den 4. maj 2015.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002