Kontakt os


 

Sæsonpremiere på 'Sjit Happens'
Onsdag 28. januar 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På mandag den 2. februar har Zulu-serien 'Sjit Happens' premiere på sin tredje sæson, hvor seerne bl.a. kan se sangerinden Medina spille rollen som den RUC-studerende Carla, der bliver vild med Olau (spillet af Ruben Søltoft).


Den nye sæson af 'Sjot Happens' har allerede haft en fremragende start på TV 2 Play, oplyser TV 2. Første afsnit af den nye sæson har været det mest sete på Play.


Inkluderer seere og brugere

Præmissen for 'Sjit Happens' har allerede fra anden sæson været at inkludere seerne og brugerne i tilblivelsen af serien. Resultatet kan både ses i seriens univers og i en meget engageret skare af seere. De har været med helt fra projektets spæde start til at præge serien til det, den er.

"'Sjot Happens' er nok det indtil videre bedste eksempel på fuldt integreret digital strategi foldet begavet ud over både interne og eksterne platforme med udgangspunkt i mødet med brugerne," siger Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks og dermed også for TV 2 Zulu.

'Sjit Happens' har ramt målgruppen af yngre danskere og er ikke alene et hit på skærmen. Den er også en af de mest sete serier på TV 2 Play.

Serien er i øvrigt også nomineret til en Robert-pris i kategorien 'årets korte tv-serie', mens Stephania Potalivo er nomineret i kategorien 'årets kvindelige hovedrolle i en tv-serie.


Stærkt liv på sociale medier

Seriens Facebook-side har mere end 64.000 fans, hvoraf nogle har været med til at forme serien med deres egne historier og oplevelser. Zulu takker i rulleteksterne de dedikerede fans, som har bidraget med noget specifikt til afsnittet eller har vist deres begejstring for universet med billeder på Instagram under hashtagget #SJIThappens.

Det digitale univers er i denne sæson blevet udvidet betydeligt, oplyser TV 2 videre.

"Vi ønsker i tredje sæson at udfolde seriens univers endnu mere på de digitale platforme og udbygge den gode kontakt til seriens fanskare. I forbindelse med premieren har vi lavet endnu flere initiativer med det formål at engagere brugerne, give dem unikt indhold og få feedback til at optimere serien," siger Sune Roland.

I forbindelse med optakten til den nye sæson har Zulu fx oprettet en Snapchat-konto, hvor man kan se små klip med bagom-optagelser, få særlige hilsner fra skuespillere og deltage i konkurrencer. En story alene blev set 36.000 gange.

Zulu har også oprettet en blog på zulu.dk kaldet 'Emilion', hvor karakteren Emil skriver om emner relateret til afsnittene eller noget aktuelt. Bloggen er udviklet i et samarbejde mellem TV 2 Zulu og skuespiller Claes Quaade Mortensen, der spiller Emil i serien.


Foto: Medina spiller den RUC-studerende Carla, der er vild med Olau (Ruben Søltoft) i de to første afsnit af serien. (Fotograf: Niels Buchholzer / TV 2 Zulu)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002