Kontakt os


 

TV 2 lover julestemning hele december
Torsdag 27. november 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
December vil på TV 2 være fyldt med stemningsmættede juleprogrammer og masser af underholdning for hele familien.


December er lige om hjørnet, og seerne på TV 2 kan glæde sig til julespecials, årskavalkader, EM i kvindehåndbold, masser af gode film og gensynet med en elsket familiejulekalender. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.


Julespecials

Særlige juleudgaver som 'Hofleverandørernes Julespecial’, ’Vild med dans - julebal’ og ’Jul i familien’ sørger for, at julestemningen for alvor indfinder sig på TV 2.

I serien 'Jul i familien' følger TV 2 tre familier, der alle har en særligt travl julemåned. Det er nemlig på denne tid af året, de skal tjene den største del af deres virksomheds omsætning. TV 2 besøger Mads Bøttger fra Dragsholm Slot, slagterparret Peter og Sisse fra slagterbutikken Gourmandiet i København samt Anders og Bente, der sammen driver julestuen Topkær nær Aarhus.

Læs mere her: http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=23618


Spektakulært fødselsdagsshow

TV 2 fejrer i samarbejde med Musikkens Hus i Aalborg en af dansk musik allerstørste, nemlig dansk musiks grand old man Bent Fabricius-Bjerre, som den 7. december bliver 90 år. Fødselsdagsshowet bliver vist lørdag 6. december kl. 20.30.

Cecilie Frøkjær er vært og sammen med en lang række af dansk musiklivs dygtigste kunstnere leverer Aalborg Symfoniorkester og Aarhus Jazzorkester musikken til showet. Der er planlagt en række overraskelser til fødselaren undervejs i showet.


Håndbold er en juletradition på TV 2

Europamesterskabet i håndbold for kvinder bliver spillet i Ungarn og Kroatien fra den 7. til den 21. december. TV 2 har enerettighederne til slutrunden og sender alle Danmarks kampe på TV 2, enten kl. 18.00 eller kl. 20.30.

TV 2 er med fra første fløjt, når Danmark spiller i Ungarn den indledende kamp mod Ukraine. Inden EM dækker TV 2 træningsturneringen Golden League, hvor fire af de kvalificerede EM-deltagere kæmper mod hinanden.


Årskavalkader

Foyeren i Operaen i København danner igen i år rammen om årskavalkaden ’TV 2 014: De kongelige øjeblikke’. Her præsenterer TV 2's værter de royale begivenheder, der har fyldt mest i det forgangne år. Showet byder også på live-gæster og musikalske overraskelser.

Sidst i december følger endnu et show fra Operaen i København, når TV 2 sender årskavalkaden ’TV 2 014: De største øjeblikke’. Værterne Cecilie Frøkjær, Divya Das og Morten Ankerdal står i spidsen for showet.

Læs mere her: http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=22489


'Jul på d'Angleterre'

Mandag den 8. december kan seerne se eller gense dokumentaren 'Jul på d'Angleterre'. Hotellets facadeudsmykning i julen er et vartegn og uden sidestykke i København.

Hotellets bestyrelsesformand, fru Remmen, har en finger med i spillet i alt fra det kreative arbejde med udsmykningen til smagning af årets julemenu og ikke mindst planlægningen af årets julefest, hvor lysene bliver tændt på facaden.

TV 2 bringer også seerne bag kulisserne i det julepyntede Tivoli i programserien 'Jul i Tivoli'.


'Pyrus - Alletiders Julemand' og filmperler

Børn og barnlige sjæle kan i år følge en af TV 2's største og mest klassiske julekalendere: ’Pyrus – Alletiders Julemand’. Som noget nyt er der i år udviklet en Pyrus-app, der indeholder nye oplevelser og overraskelser. Julekalenderen kan ses hver aften kl. 20.00.

Der bliver også masser af film til de lange mørke vinteraftener på TV 2. Iflg. TV har man håndplukket en række film, som vises alle aftener i december fra mandag til torsdag kl. 22.40.


Foto: Bent Fabricius-Bjerre fylder 90 år, og det fejrer TV 2 i samarbejde med Musikkens Hus i Aalborg. (Fotograf: Per Janus Strange / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002