Kontakt os


 

Alternativ jul på TV 2 Zulu
Onsdag 26. november 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Zulu byder i december på alternativ julehygge med splinternye afsnit af 'Under the Dome', premierer i 'Zulu-boxen' og comedy maratonjul.


TV 2 Zulu skruer igen i år julemåneden lidt anderledes sammen og byder mandag til torsdag i uge 49 (fra den 1. december) – hver aften fra kl. 21.00 – på drama premieren på 'Under the Dome' sæson 2.

På blot fire dage kan seerne se de 13 nye afsnit af successerien, der er baseret på Stephen Kings bestseller og produceret af Steven Spielberg, og som Zulu viste første sæson af i december 2013.

I seriens sæson 2 er der gået to uger, siden kuplen omkring den søvnige by Chester's Mill sænkede sig over byen og vendte op og ned på indbyggernes liv. Nu kæmper alle for overlevelse, og samtidig svinder ressourcerne hastigt ind. Indbyggerne søger svar på, hvad kuplen betyder, og hvor den kommer fra. I det kaos, der hersker under kuplen, begynder tilliden hurtigt at forsvinde mellem indbyggerne, for hvem kan de stole på, og hvem skal de holde med i den magtkamp, der udspiller sig i den isolerede by?

'Under the Dome' sæson 2 får også danmarkspremiere på TV 2 Play, hvor seerne har mulighed for at se begge sæsoner samlet.

Nu på søndag - den 30. november - får seerne chance for at se eller gense hele første sæson af 'Under the Dome'. Det er fra kl. 09.35 til 19.10. Derefter er der kl. 19.10 mulighed for at komme bag kameraet i 'Under the Dome – bag kameraet', der introducerer til sæson 2 og interviewer seriens stjerner og skabere.


Hank Moody vender tilbage

Søndag den 7. december viser Zulu-boxen kl. 08.10-20.55 den store finale - syvende og sidste sæson - på 'Californication', og det bliver officielt den sidste tur ned ad Californiens kyst med David Duchovny som den uforlignelige Hank Moody.

De første seks sæsoner har budt på uforglemmelige sexeskapader, stævnemøder og pinligheder, og i sæson 7 er der endnu flere forviklinger med ekskonen Karen og Hanks besværlige teenagedatter i vente.

Den efterfølgende søndag, den 14. december, er den amerikanske krimiserie 'White Collar' tilbage med sæsonpremieren på sæson 5.

Den 21. december følger premieren på sæson 1 og 2 af 'House of Lies', der følger den kompromisløse konsulent Marty fra Galweather & Stearn.


Maratonjul på Zulu

I den søde juletid sørger Zulu også for maratonserier på sofaen, når flere af årets egenproduktioner ruller over skærmen.

Seerne kan glæde sig til gensyn med kollektivet på Nørrebro i 'SJIT Happens', 'Tomgang' med vennerne Mathias, Theis og Aslan, Tobias Dybvad med de hoarste jokes i 'Dybvaaaaad!' og komiker Martin Nørgaard med sin humoristiske internetlup i 'Nørgaards netfix'.


Den største fest – og de vildeste tømmermænd

TV 2 Zulu skyder det nye år i gang med en tømmermændsfest. Hele den 1. januar er Zulus programflade spækket med comedy, og som noget nyt er der live tømmermænd med to danske komikere, der guider seerne – og sig selv – gennem dagen med et humoristisk tømmermændsjam.


Foto: Dean Norris (tv) som James 'Big Jim' Rennie , Alexander Koch som Junior Rennie, Natalie Martinez som Linda Esquivel og Mike Vogel as Dale 'Barbie' Barbara i anden sæson af Stephen Kings dramaserie 'Under the Dome'. (Fotocredit: CBS / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002