Kontakt os


 

TV 2 ansætter ny planchef
Onsdag 29. oktober 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2s programplanlægning udvides pr. 1. december med Kurt Holm Jensen, der som ny planchef får ansvar for schedule og kanaludvikling af både TV 2 Play og TV 2's nye sportskanal.


Kurt Holm Jensen kommer fra en stilling som medieforsker i DR, hvor han siden 2009 har leveret strategisk sparring til ledelsen, arbejdet med sendeplaner på tværs af DRs kanaler – bl.a. med særligt fokus på sport, udarbejdet seertals-analyser og været redaktør for DR Medieforsknings årlige udgivelse Medieudviklingen. Kurt Holm Jensen har derudover været DRs repræsentant i driftsgruppen for Gallups TV Meter-analyser, ligesom han tidligere har arbejdet som media researcher hos TV 3 / MTG.

Kurt Holm Jensen indtræder i programafdelingens ledelse på lige fod med afdelingens øvrige planchefer – Mette Rysø Johansen på hovedkanalen og Mette Ernst Gravesen for nichekanalerne.

"Kurt Holm Jensen er en af de personer, som gjorde en stor bagvedliggende indsats i forbindelse med kanalomlægningen på DR. Han formår at kombinere analyse og strategi, og han bevarer altid et roligt overblik. Derudover er Kurt meget orienteret mod den generelle medieudvikling og utrolig behagelig at arbejde sammen med. Han vil supplere de øvrige planchefer perfekt og samtidig være en god leder, så jeg glæder mig utrolig meget til at få ham ombord," siger programdirektør Anne Engdal Stig Christensen.

Ansættelsen af den nye planchef skal bl.a. ses i forlængelse af TV 2s digitale strategi, hvori TV 2 Play er en central brik, oplyser TV 2. TV 2 Play skal være bedst på dansk indhold og derved adskille sig fra konkurrerende streaming-tjenester. Sport er noget af det indhold, som er attraktivt på TV 2 Play, og det er derfor naturligt, at den nye planchef også får ansvar for schedule og udvikling af den nye sportskanal, der går i luften i januar 2015.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af planchef-holdet på TV 2. Det er en enestående mulighed at være med til at videreudvikle TV 2 Play, som allerede er en god succes, som jeg forhåbentligt kan bidrage til vokser sig endnu større. Og så kan man vist roligt sige, at det bliver enormt spændende at være med til opstarten af TV 2's nye sportskanal, ligesom jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med dygtige kolleger i afdelingen og på tværs af TV 2," siger Kurt Holm Jensen.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002