Kontakt os


 

'Zulu-boxen' byder på premierer på top-serier fra USA
Onsdag 29. oktober 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Zulu byder i november, december og januar på flere sæsonpremierer i 'Zulu-boxen' af amerikanske tv-serier med bl.a. Hank Moody, Jax Teller og Pritchett-Dunphy-Tucker-klanen.


Der er masser af krimi, drama og komedie i vente, når 'Zulu-boxen' fra den 2. november inviterer til en stribe sæsonpremierer.


'Castle'

Den 2. og 9. november står den på amerikansk krimi i premieren på 'Castle' sæson 6. 'Castle', der bl.a. har Nathan Fillion og Stana Katic i hovedrollerne, følger den verdensberømte krimiforfatter Rick Castle, hvis romaner for alvor bliver aktuelle, da en morder begynder at kopiere historierne.

I den helt nye sæson kaster Castle og Beckett sig ud i endnu flere risikable efterforskninger, og samtidig bliver deres forhold sat på prøve. Trods sammenstød og spændinger gav Castle og Beckett i sidste sæson efter for deres følelser, men nu begynder Beckett at tvivle på, om det var værd at takke nej til et prominent job i DC.


'Sons of Anarchy'

'Zulu-boxen' leverer i januar amerikansk drama fra den berygtede motorcykelklub Samcro. I sæsonpremieren på 'Sons of Anarchy' bliver Samcros nye præsident, Jackson 'Jax' Teller, konfronteret med trusler fra narkohandlere, og klubbens illegale våbenhandel bliver sat på spil. Jax og klubbens medlemmer forsøger at holde sammen, men muligheden for hurtige penge, magt og hævn er ved at sætte klubbens fremtid over styr.


'Californication'

Fra den 7. december viser 'Zulu-boxen' den finalen - syvende og sidste sæson - af 'Californication', og det bliver officielt den sidste tur ned ad Californiens kyst med David Duchovny som Hank Moody.

De sidste seks sæsoner har budt på uforglemmelige sexeskapader, stævnemøder og pinligheder, og i sæson 7 er der endnu flere forviklinger med ekskonen Karen og Hanks besværlige teenagedatter i vente. En gammel ven forpurrer den genopståede romance mellem Hank og Karen, og samtidig bliver Hank tvunget til at opføre sig anstændigt i samarbejdet med producer Rick Rath.


'Modern Family'

TV 2 Zulu har allerede vist sæson 1-4 af 'Modern Family', og den 4. januar er turen kommet til den helt nye sæson 5.

Ved Emmy-uddelingen i 2014, der er tv's svar på filmens Oscar, løb 'Modern Family' for femte år i træk med titlen som 'Bedste komedieserie'. Den nye sæson byder på masser af gode grin i den sammensatte Pritchett-Dunphy-Tucker-klan med Jay Pritchett som familiens overhoved. Mens Gloria og deres fælles barn sætter Jays tålmodhed på prøve, skal Manny og Luke starte i high school, og Haley og Alex er uenige om, hvor højt skolen bør prioriteres. Nu hvor børnene er ved at være voksne, er det samtidig tid til, at Claire kan vende tilbage til arbejdsmarkedet.


'House of Lies'

Fra den 21. december er der humor i 'Zulu-boxen', der viser både sæson 1 og 2 af den populære 'House of Lies' med bl.a. Don Cheadle, Kristen Bell og Ben Schwartz.

'House of lies' følger den succesfulde konsulent Marty fra Galweather & Stearn, der ikke skyr nogen midler for at få sin vilje. Jeannie Van Der Hooven er Martys kompromisløse kollega, og sammen med Clyde og Doug gør hun alt for at få firmaets godtroende kunder til at sælge deres sjæl til Galweather & Stearn.

Serien er baseret på bestselleren af Martin Kihn: 'House Of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch And Then Tell You The Time'.


Foto: 'Zulu-boxen' viser både sæson 1 og 2 af den populære serie 'House of lies'. (Fotograf: Patrick Ecclesine / CBS / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002