Kontakt os


 

Alle navne på plads til DMA
Tirsdag 28. oktober 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Så er den samlede liste af stjerner, der optræder ved Danish Music Awards i Forum lørdag 8. november klar . Blandt kustnerne er MØ, D-A-D, Burhan G, Medina, Lars H.U.G. og Christopher.


Forberedelserne er i fuld gang til Danish Music Awards 2014, oplyser TV 2. Der er lagt op til en stjernespækket hyldest af dansk musik, når Danmarks ældste og mest prestigefyldte musikpriser uddeles lørdag den 8. november klokken 20.00. TV 2 sender hele showet live fra Forum i København.

Danish Music Awards 2014 byder på en række optrædener fra nogle af landets hotteste kunstnere: Medina, MØ, Lukas Graham, Christopher, Burhan G, Lars H.U.G., TopGunn, Julias Moon, S!vas, Ukendt Kunstner, Brandon Beal, Hedegaard og D-A-D.

Publikum i salen og seerne vil både kunne opleve premierer på helt nye numre og se stjernerne i nye konstellationer.


Medina glæder sig

Danish Music Awards har også en stor stjerne hos Medina, der glæder sig til at optræde:

"DMA er et fedt show, hvor man som artist får lov til at lave en lille tvist i sin sceneoptræden, eksempelvis i form af mærkelige rekvisitter eller fede sceneskift. Det er et kreativt legerum, og det sådan noget, jeg elsker," siger Medina.


MØ med flest nomineringer

MØ er topnomineret i hele syv kategorier, stærkt efterfulgt af S!vas med seks nomineringer samt Rasmus Seebach og Christopher, der hver er nomineret til fem af de eftertragtede priser. Udover at kåre vinderne ved dette års Danish Music Awards skal DMA's Ærespris også uddeles til en kunstner, som gennem tiden har sat et markant aftryk på den danske musikscene. Til denne pris er der ingen nominerede og kun én vinder.

Vinderen af Årets Publikumspris og Årets Idé findes af fans og seerne, der via dma.tv2.dk stemmer og bestemmer, hvem der skal vinde. De nominerede til publikumsprisen er Burhan G, L.O.C, L.I.G.A., Medina og Christopher. Afstemningen er stadig i fuld gang.

Listen over de nominerede ved Danish Music Awards 2014 kan ses på dma.tv2.dk. Her kan man også læse mere om, hvorfor de er nomineret, og man kan ikke mindst stemme på sin favorit til Årets Publikumspris.


Man kan følge med online

Danish Music Awards 2014 afholdes i samarbejde med TV 2, IFPI og Koda i Forum i København lørdag den 8. november. Showet sendes live på TV 2 fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk.

TV 2 inviterer desuden publikum til at kigge med bag kulisserne ved at følge Danish Music Awards på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat (@dma_tv2). For at deltage i snakken om musikken og kunstnerne skal man bruge #dma14 eller læse mere på dma.tv2.dk.


Foto: Anders Breinholt er vært ved DMA i Forum den 8. november 2014. (Fotograf: Kenneth Nguyen / TV 2)
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002