Kontakt os


 

Dansk julekalender på Boomerang
Mandag 29. september 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I december vil Boomerang sende en helt ny og dansk produceret julekalender, 'Jagten På Juleglæden', med Katrine Bille. Med julekalenderen følger en fysisk kalender med 24 fortællinger samt en hjemmeside og app, der er forbundet til historien.


"Vi er meget stolte over at kunne afsløre, at vi har sikret en høj kvalitet i produktionen. Vi mener, at kalenderen vil bidrage til at øge bevidstheden om Boomerang i Danmark. Det vil placere kanalen som et familievenligt, sjovt og sikkert sted for små børn, og kalenderen vil tilbyde dem en glædelig tid, mens de venter på juleaften," siger Morten Skov Hansen, nordisk programdirektør for Boomerang, og fortsætter: "Dette er endnu et skridt i vores strategi om at blive mere lokale og for at komme endnu tættere på vores seere på det danske marked."

Produktionen er et samarbejde mellem Boomerang, bObles og Børneulykkesfonden – en fond, der bestræber sig på at skabe et sikkert og sjov hverdag for børn.

Den fysiske julekalender vil blive solgt online og i fysiske detailbutikker i hele Danmark for 299 kroner. For hver kalender solgt vil 50 kroner blive doneret til Børneulykkesfonden.

Handlingen i 'Jagten På Juleglæden' kredser om hovedpersonen Katrine, som lever i en magisk skov. Katrine bliver venner med en hurtig skildpadde, en perfektionistisk gris og en venlig kænguru. Historien beskrives som både sød og sjov, og den er målrettet drenge og piger i alderen 3-8 år.

"Når jeg laver børne-tv og musik, tænker jeg altid: ’Ville Katrine på 5 år synes, at det her er sjovt?’ og svaret er: ‘Katrine på 5 år ville elske den her julekalender’. Jagten på juleglæden har en super dejlig historie, som børnene kan følge med i hver dag. Der er lege, små opgaver og overraskelser - men det bedste er næsten, at den er lavet som et legehus med små figurer, man kan lege med, og som kun bliver mere smuk og detaljeret for hver dag, man åbner en kuvert. Jeg SÅ glad og stolt over at være hovedperson for julekalenderen, og jeg håber, at børnene bliver lige så jublende glade for den, som jeg er", lyder det fra en meget glad Katrine Bille, kendt fra DR Ramasjangs Lille Nørd.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002