Kontakt os


 

Årets fodboldfest - nu på Kanal 5
Torsdag 28. august 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Dansk Fodbold Award' blev etableret i 2006 i et samarbejde mellem DBU og TV 2. Men nu har DBU indgået en ny aftale med SBS Discovery Media, der betyder, at fodboldfesten flytter fra TV 2 til Kanal 5 og samtidigt skifter dato.


DBU og SBS Discovery Media har valgt at udvide det allerede eksisterende samarbejde på landskampe til også at inkludere det årlige pris- og underholdningsshow 'Dansk Fodbold Award', der hidtil har været afholdt i november måned. Men nu rykkes showet fra november til marts 2015 – nærmere betegnet den 23. marts 2015.

Fremover vil showet blive vist på SBS Discovery Medias hovedkanal Kanal 5, der de næste fire år også er hjemmebane for det danske fodboldlandsholds kvalifikationskampe til både EM og VM.

"Vi er i DBU meget glade for at fortsætte en spændende fodboldrejse med vores gode samarbejdspartner, SBS Discovery Media og videreudvikle på 'Dansk Fodbold Award'.

Awardshowet er en rigtig god tradition, hvor vi sammen med resten af fodbold-Danmark har mulighed for at hylde de mange, der er en del af fodbolden hvad end det er som frivillig træner, dommer eller landsholdsspiller. For os er det vigtigt fortsat at have en mulighed for at markere de mange, der er en del af dansk fodbold – fra bredden til eliten. Og vi ser derfor også frem til at videreudvikle på arrangementet sammen med vores nye tv-partner," lyder det fra DBU’s administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer.

Også hos SBS Discovery Media er man glade for, at samarbejdet med DBU bliver udvidet til andet end fodboldkampe:

"'Dansk Fodbold Award' passer rigtigt godt ind i vores strategi om at løfte kanal 5 til en bredere kanal, der giver danskerne leg og spænding hver dag. Prisuddelingen er en fantastisk mulighed for at hilse dansk fodbold velkommen på vores hovedkanal og fejre, at Kanal 5 fremover er hjemmebane for det danske landshold. Vi glæder os til at give danskerne en underholdende aften i selskab med flere af nationens største helte, og er i fuld gang med at se på, hvordan vi kan gøre det på en ny, kreativ og spændende måde", fortæller programdirektør Maiken Wexø.

Sportschef Jes Holm Andersen supplerer: "Vi ser rigtig meget frem til at skulle lave 'Dansk Fodbold Award'. Det er fodboldens store festaften, og det er en ære for os at stå for arrangementet sammen med DBU. Vi vil gøre alt for, at både deltagerne og ikke mindst seerne hjemme i stuerne får en dejlig oplevelse med masser af overraskelser og godt humør."

Rammen for 'Dansk Fodbold Award' 2015 er endnu ikke fastlagt, men det ligger iflg. SBS helt fast, at årets priser fastholdes - men at perioden, hvor priserne gives ud fra, som en naturlig konsekvens af flytningen til marts vil følge kalenderåret.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002