Kontakt os 

Tre nye værter på 'Go'morgen Danmark'
Torsdag 10. juli 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 henter tre nye værter, Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal - kendt fra TV 2, DR 1 og TV 2 News - til 'Go'morgen Danmark' efter sommeren. Samtidigt stopper Lisbeth Østergaard og Katrine Hertz Mortensen som morgenværter.


Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal bliver nye værter på Danmarks store morgenprogram 'Go' morgen Danmark', som hver morgen samler omkring 600.000 seere til en blanding af livsstilsindslag, aktuel debat, kultur, nyheder og vejrudsigter.

"'Go' morgen Danmark' er et fantastisk TV 2-program, som i den helt rigtige og hyggelige stemning giver danskerne oplysning, inspiration, gode råd og humor. Vores nye værter skal være med til at løfte 'Go’ morgen Danmark' til nye højder og sætte fokus på aktualitet, relevans og substans. Vi vil klæde danskerne endnu bedre på til den dag, de så småt er gået i gang med, når de følger 'Go' morgen Danmark', siger TV 2's kanalchef, Lotte Lindegaard, der især byder de to helt nye morgenværter velkommen - Puk Elgård og Stéphanie Surrugue.

Lotte Lindegaard siger om de to helt nye morgenværter, at de begge er "stærke personligheder med høj professionalisme, stor energi og en smittende entusiasme, som vil gøre os seere interesserede i at se og høre de indslag og interviews, de præsenterer."

Fornyelsen af 'Go' morgen Danmark' sker både på hverdage og i weekender, og på lørdage og søndage får Puk Elgård en nøglerolle.


Puk Elgård

Puk Elgård har siden 1995 været en populær tv-vært hos TV 2 og især DR1, hvor hun har præsenteret talrige kendte programmer og også har hentet tv-priser. Siden hun forlod 'Aftenshowet', har hun været freelance-tilknyttet DR, men fra den 1. november bliver Puk Elgård 'Go' morgen Danmark'-vært på TV 2 i weekenderne.

"Jeg holder meget af live-fjernsyn og af de gode og længere interviews, hvor vi i et lidt hektisk miljø med arbejdende kamerafolk og masser af lamper skaber en tryg ramme og god stemning for vores gæster, og hvor vi får det bedste ud af interview-personerne. Vi præsenterer en buket af ugens aktuelle og spændende personligheder, som afslutter ugen med at springe ud i fuldt flor i 'Go' morgen Danmark', siger Puk Elgård og fortsætter:

"Jeg elsker weekender og den stemning og de gøremål, der optager os i weekenderne. Efter mange gode år hos DR er jobbet på 'Go' morgen Danmark' det helt rigtige for mig og for min familierytme samtidig med, at jeg bliver mødt af nye og spændende udfordringer på det arbejdsmæssige område.


Stéphanie Surrugue

Stéphanie Surrugue kommer til 'Go' morgen Danmark' fra 'Kulturen på News', som hun har været med til at skabe og udvikle som vært og redaktionschef. Programmet er hædret med TV Prisen, og det samme er Surrugue, hvis viden og alsidige tv-talent i disse uger bringer hende rundt i Frankrig i forbindelse med TV 2's dækning af verdens største cykelløb, Tour de France.

"Jeg glæder mig til at sige "go' morgen" til danskerne med dagens første og bedste historier. 'Go' morgen Danmark' har på snart 20. år været danskernes foretrukne morgenvækning, og jeg ser frem til at bidrage med masser af humør og engagement og med min egen journalistiske baggrund i både nyheder, kultur og udlandsstoffet. At jeg så kommer til at skulle investere i to-tre vækkeure, dét er en anden sag," siger Stéphanie Surrugue, der i første omgang har seks måneders orlov fra TV 2 News.

'Kulturen på News' vil i efteråret ikke få én ny vært – men derimod mange nye værter. Adskillige gæsteværter – fra både TV 2 og fra kulturens verden - vil deltage både i tilrettelæggelsen og i præsentationen af programmet.


Morten Ankerdal

TV 2 Sportens Morten Ankerdal er allerede kendt af 'Go' morgen Danmark's seere, fordi han flere gange har vikarieret som morgenvært. Det har fungeret så godt for både Ankerdal og redaktionen, at han træder til igen fra 1. august, når de faste mandlige morgenværter bl.a. er engageret i andre tv-produktioner.

"Jeg kan lide at lave tv, hvor det handler om mennesker - uanset om det er sport eller 'Go' morgen Danmark', som jeg efterhånden kender særdeles godt, siger Morten Ankerdal, der er klar til mere morgen-tv i eftersommeren og efteråret med tidlige mødetider og meget forberedelse.


Go'-værter på nye opgaver

Også andre 'Go'-værter får nye opgaver. Morgenvært Lisbeth Østergaard er fra efteråret med på værtsholdet, der siger 'Go' aften Danmark' til seerne, og 'Go' morgen Danmark'-vært Katrine Hertz Mortensen vil efter eget ønske gerne bruge sine faglige evner også bag kameraet. Hun vil derfor fremover fungere som både redaktør og vært på forskellige produktioner.


Foto: Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal er TV 2's nye morgenværter fra efteråret. (Fotografer: Scanpix, Per Arnesen og Per Arnesen / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002