Kontakt os


 

Ny tv-aftale om håndbold
Tirsdag 27. maj 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
MTG/TV3 Sport og DR TV har indgået en fælles tv-aftale med det europæiske håndboldforbund, EHF Marketing GmbH. Dermed er der udsigt til, at danske håndboldfans får masser af håndbold på MTG TV’s kanaler i Danmark og DR TV de næste seks år.
Aftalen er indgået gennem sportsfirmaet, MP & Silva, i en forlængelse af den aftale, MTG og DR TV i forvejen har med forbundet – og den strækker sig nu frem til slutningen af sæsonen 2019/20.

Aftalen indebærer, at DR1 og TV3 Sport vil fortsætte med at vise alle kampe med danske hold i Velux EHF Champions League og kvindernes EHF Champions League.

DR TV vil vise hovedparten af kampene med danske hold, mens TV3 Sport viser et stort antal kampe med de øvrige hold. Samlet giver det de danske håndboldfans en hidtil uset dækning af den bedste klubhåndbold i Europa, hedder det i dag fra TV3.

Peter Vargo, Managing Director i EHF Marketing GmbH, udtaler: "Vi har nydt godt af samarbejdet med DR TV i mere end 10 år, og jeg er sikker på, vi med denne nye aftale vil kunne fortsætte med at bringe tophåndbold ind i danskernes stuer – og så samtidig booste sporten endnu mere med topkampe på TV3 Sport."

MTG's sportschef, Peter Nørrelund, er lige så begejstret for aftalen: “På TV3 Sport har vi masser af eksklusive rettigheder – og det er rigtig glædeligt, at vi nu kan fortsætte med også at byde vores seere på masser af tophåndbold i samarbejde med DR TV. Håndboldens Champions League-turnering er i rivende udvikling, og jeg er sikker på, vores seere fortsat vil elske at følge denne fantasiske turnering, som danske hold jo har vundet et par gange. Håndbold er og bliver en af de mest populære sportsgrene på tv i Danmark og skal derfor naturligvis også vises på TV3 Sport."

DRs sportschef, Jacob Kwon, siger: “Vi er glade for kunne fortsætte det frugtbare samarbejde med EHF og TV3 Sport – og give de danske seere den bedste klubhåndbold i verden. Det faktum, at kontrakten strækker sig i seks år gør det samtidig muligt at videreudvikle en sportsrettighed, vi i forvejen er rigtig stolte af”.
Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002