Kontakt os


 

Programmet klar til 'Like TV' på TV3
Fredag 28. marts 2014
Af Karsten Jensen
 
Så er der en uge til TV3's verdenspremiere på weekend-eventen 'Like TV' – en weekend, hvor TV3 i primetime sammen med hele Danmark skal finde nogen af fremtidens TV3-programmer. 'Like TV' løber af stablen fredag den 4., lørdag den 5. og søndag den 6. april på TV3 fra kl. 20.00 til kl. 22.00. Hver time er der premiere på et helt nyt programformat, som er udviklet specifikt til 'Like TV'.
”For TV3 handler det om, at der i fremtiden vil være øgede krav til både originalitet, kreativitet og vilje til at skabe nyt. Derfor går vi også denne vej i bestræbelserne på at give produktionsselskaberne nye muligheder for at prøve formater af. Og samtidig kaster annoncørerne sig også ud i nye måder at vise reklamer på. Vi har op til næste weekend fået produceret det første afsnit af seks vidt forskellige og helt nye tv-programmer, og for første gang giver vi seerne direkte indflydelse på, om de skal få mere at se af det ene eller andet i fremtiden. Seernes vurderinger er meget vigtige for os, fordi det er med til at kvalificerer vores valg af kommende programmer på TV3-kanalerne. Like TV kommer i april og igen i efteråret,” siger TV3's udviklingschef Karsten Bartholin.

Det er første gang, en tv-station via tests i primetime giver seerne medindflydelse på, hvilke programmer de gerne vil se i fremtiden på TV3. Online kan man således “like” sit yndlingsprogram og diskutere programmerne. På tv3.dk/liketv vil der under programmerne være masser af ekstra underholdning, og det er også der, man kan "like" sit yndlingsprogram. TV3 har samtidig aktiveret udvalgte seere fra vores seerpanel til at give vurderinger.

På annoncørsiden har store brands som Spies, IKEA, Burger King, Coca Cola, Mercedes, Estée Lauder og flere andre taget udfordringen op og skabt nye oplevelser i reklamerne. Også det bliver en anden oplevelse, end seerne er vant til. Det bliver med andre ord en ny, anderledes og unik seeroplevelse, når vi smelter underholdning på tv-skærmen og reklamer sammen med mobiltelefoner, tablet og pc’ere. Senere vil TV3 så med seernes vurdering i hånden lade dommen falde over de præsenterede programformater.

Programmet for 'Like TV'-weekenden den 4., 5. & 6. april er:

FREDAG
Kl. 20.00: 'Adam & Eva´erne'.
En singlefyr skal date 24 piger på én gang. På rekordtid kommer pigerne således til at vide alt om fyren, og hvis der er noget, de synes, er en dealbreaker, kan pigerne hårdt og kontant droppe ud af daten, når de vil.
Produceret af Gong.

Kl. 21:00: 'IBO´S Talkshow'
Internet fænomenet IBO, en ung komiker af anden etnisk baggrund, har fået sit eget talkshow på TV3, hvor kendte danskere bliver udsat for et anderledes og ofte upassende interview. Gæster: Hella Joff, Mia Lyhne, Jes Dorph Petersen & Jonas Schmidt.
Produceret af Douglas Entertainment.

LØRDAG:
Kl. 20:00: 'LoppeGuld'
To kendte danskere konkurrerer i at sælge deres private ejendele på et loppemarked. Vinderen er den, der tjener flest penge. Begges indtjening doneres til udvalgt velgørenhed.
Vært: Le Gammeltoft.
Produceret af Metronome.

Kl. 21:00: 'Mit plastikmareridt'
Danskere udsat for fejlslagne og skandaløse plastikoperationer får chancen for at blive genopereret af en af Danmarks førende plastikkirurger. Lægerne møder fire kandidater og udvælger en, som opereres, og hvis transformation vi følger.
Produceret af United / ITV Danmark.

SØNDAG:
20:00: 'Kokken på blokken'
Hvad sker der, når en flok passionerede restauratører skal bedømme hinandens restauranter ? I Kokken på blokken inviterer danske restaurantejere fra vidt forskellige restauranter hinanden på et treretters måltid!

Kan deres mad leve op til de kritiske restauratørers smag? Og hvordan reagerer restauratørerne, når deres hjertebarn bliver kritiseret af andre fagfolk?

De 3 restauranter, der skal dyste i dette program er:
Grød på Nørrebro i København. Gerlev Kro i Jægerspris og Restaurant Koefoed i indre København
Produceret af BLU.

21:00: 'Fortidens flammer'
Et nyskabende datingprogram, hvor en single sammen med vært Camilla Ottesen skal opsøge en liste af flammer og flirts fra sin fortid i jagten på kærligheden.
Produceret af Metronome.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002