Kontakt os 

Nye chefer på Metronome
Fredag 28. marts 2014
Af Karsten Jensen
 
Charlotte Holm og Heidi Kim Andersen bliver henholdsvis ny underholdnings- og faktachef på Metronome, der dermed ændrer organisationen.
Efter flere års travlhed og vækst, ændrer produktionsselskabet Metronome, sin struktur med udnævnelsen af to nye områdechefer, der fremover bliver de faglige chefer for samtlige programmer. Udnævnelsen af Charlotte Holm som underholdningschef og Heidi Kim Andersen som faktachef kommer blot få måneder efter ansættelsen af programchef, Tine Bendix, som de nye områdechefer kommer til at referere til.

"Med ændringen ønsker vi at øge fokus på de to store programgenrer med nogle af branchens bedste specialister ved roret. Jeg er meget glad for at både Heidi og Charlotte har sagt ja til de store og virkelig spændende opgaver, der ligger foran os," siger administrende direktør, Kent Nikolajsen.

Charlotte Holm, der kommer fra en stilling som producent på Metronome, står bag nogle af selskabets mest kendte underholdningsprogrammer såsom ’Hvem vil være Millionær?’, ’Klipfiskerne’ og ’Rundt på Gulvet’. Heidi Kim Andersen kommer fra en stilling som fakta redaktør på TV 2 og før det var hun redaktionschef på en lang række fakta og dokumentarprogrammer for Eyeworks, Koncern og Bastard film.

"Faglig sparring, sikring af høj kvalitet og arbejdsglæde er blandt hjørnestenene for en god virksomhed med glade medarbejdere. Efter flere års vokseværk, handler det nu om at få mere tid til at reflektere over hvad vi laver og udvikle vores programmer. Sjælen er vigtig at have med og derfor er Heidi og Charlottes første store opgave, at få frigivet tid hos gruppen af dygtige producenter, så der bliver endnu mere overskud til refleksion,” siger Kent Nikolajsen.

Af samme årsag har Metronome derfor også ansat endnu en producent. Det er Susanne Funder-Mikkelsen, der ligesom Heidi Kim Andersen, også har en fortid som redaktør på TV 2 gennem de sidste 6 år. Før det var hun blandt andet ansat i udviklingsafdelingen hos TV 2 og Mastiff. Alle tre begynder i deres nye stillinger den 1. maj.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002