Kontakt os


 

DRs fiktionschef stopper
Torsdag 27. marts 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter seks år som chef i DR Fiktion, tager fiktionschef Nadia Kløvedal Reich nu skridtet videre mod nye udfordringer, oplyser DR.


Kulturdirektør Morten Hesseldahl har stor respekt for de resultater, Nadia Kløvedal Reich har været med til at skabe for DR Fiktion:

"Fiktionschef Nadia Kløvedal Reich har sammen med dramachef Piv Bernth stået for et succesfuldt generationsskifte i DR Fiktion. De har ført arven fra DR Fiktions grand old man, Ingolf Gabold, videre og har skabt en ny æra for DRs dramaproduktioner baseret på både videreførelse og videreudvikling af traditionerne. De har opbygget en solid organisation, der er i stand til parallelt at håndtere arbejdet med mange store produktioner og har som led heri sat et stærkt nyt hold af forfattere, producenter og instruktører. Nadia Kløvedal Reich står bag flere succeser herunder bl.a. ’Arvingerne’ og nogle af de kommende dramaserier, som seerne kan glæde sig til den kommende tid, ’1864’, ’2 mand frem’ og den kommende julekalender ’Tidsrejsen’."

Fiktionschef Nadia Kløvedal Reich ønsker efter at have været en del af dette arbejde i en årrække at bevæge sig videre. Om sin tid i DR og sine fremtidsplaner siger hun:

”Efter at have været med på en stor rejse for DR Fiktion gennem de seneste seks år, skal jeg nu ud og hente inspiration. Det har været fantastisk at stå i spidsen for DRs dramaproduktioner i en periode, hvor vores arbejde er blevet anerkendt med priser både herhjemme og i udlandet. Det har været meget priviligeret at være med til at samle danskerne i store fællesskaber og skabe fælles referencerammer søndag aften. Men som for dramaserierne gælder det også for mig om at stoppe på højdepunktet, og derfor er tiden inde til, at jeg skal videre. Jeg vil ikke løfte sløret for hvad jeg skal lige nu – ideerne er mange, men i første omgang skal jeg give mig selv mulighed for at vende blikket ud af.”

Nadia Kløvedal Reich stopper ved udgangen af marts måned. Den nuværende dramachef Piv Bernth overtager ledelsen af DR Fiktion, og der slås en stilling op som souschef i DR Fiktion.


Foto: Nadia Kløvedal Reich forlader nu DR. (Fotograf: Isak Hoffmeyer)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002