Kontakt os


 

Sjit-vennerne er tilbage
Fredag 31. januar 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Zulus 'Sjit Happens' vender tilbage på mandag den 3. februar , og de kommende mandage. Dermed er der igen udsigt til kiksede dates, sex og sære forviklinger.


Fra på mandag den 3. februar er de fem venner i 'Sjit Happens', Ane, Olau, Mads, Emil og Øland, tilbage på TV 2 Zulu. Comedyserien, der skildrer livet blandt gode venner og deres altid upassende nabo Øland, byder på masser af humor, menstruationstrusser, opvask og ægte kærlighed. I anden sæson er der endnu flere kiksede dates og sære forviklinger i vente, lover TV 2 i en pressemeddelelse.

"Vi er vanvittigt stolte af anden sæson. Vores helt fantastiske cast - Ruben Søltoft, Nikolaj Stokholm, Stephania Potalivo, Claes Quaade og Jonathan Harboe - er virkelig blevet udsat for lidt af hvert. De har haft masser af sex, er blevet slået, har festet, stukket med nåle, været nøgne i frostvejr, grædt og grinet sig gennem de ti afsnit [i sæson 1. /red.]", fortæller producent Mia Marie Borup, som lover en vildere, sjovere og frækkere anden sæson, der afsluttes med en kæmpe overraskelse til seerne.

I anden sæson af 'Sjit Happens' kommer seerne meget tættere på vennernes liv i kollektivet på Nørrebro, lyder det videre fra TV 2. Livet er blevet kompliceret af, at Olau er blevet kæreste med nabopigen Rose, mens Ane samtidig finder ud af, at hun har følelser for Olau. Da Rose tager et job i udlandet, ser Ane sit snit til at vinde Olaus følelser.

Imens har Mads gjort en flamme gravid, og da hun insisterer på at beholde barnet, må Mads pludselig vænne sig til tanken om at droppe festerne og være far.

Den evigt uheldige Emil bliver også udfordret af det modsatte køn, og Øland får en ny ven i den ensomme overbo, Klaus.


Seernes inputs former kollektivet

Comedyseriens første sæson blev til med hjælp fra seernes personlige do’s og don’ts, og anden sæson fortsætter med seernes inputs og skæve ideer til de enkelte afsnit. Seriens Facebookside har næsten 22.000 'synes godt om'-tilkendegivelser, og fansene poster både kommentarer, ideer og anmeldelser af de enkelte afsnit.

"Vi har gjort os meget umage for at lave en serie, som er troværdig og genkendelig for seerne, og med hjælpen fra dem mener vi, at det er lykkedes at gøre universet autentisk, siger Maj-Britt Landin," redaktør på TV 2 Zulu og tilføjer:

"Rigtig mange af programmets seere har en følelse af, at de selv har været med til at påvirke serien. I denne sæson har vi valgt at aktivere de mange fans ved at opfordre dem til at sende selfies og bruge disse under seriens credits. Vi endte med at få ca. 950. Derudover har vi afholdt en event i lejligheden, hvor de fem venner i 'Sjit Happens' bor. De heldige fans, der vandt en konkurrence på Facebook, mødte seriens medvirkende i lejligheden til et unikt arrangement.


Foto: Mads (spillet af Jonathan Harboe) har lige glemt at fortælle en ny scoring, at han skal være far.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002