Kontakt os


 

Ny mini-serie på HBO
Fredag 31. januar 2014
Af Karsten Jensen
 
‘Fleming: The Man Who Would Be Bond’ har premiere den 13. februar.

’Fleming: The Man Who Would Be Bond’ er et farverigt portræt af Ian Fleming, manden som skabte agent 007. Hans eget liv var på mange måder lige så dramatisk, spændende og fyldt af seksuelle eskapader, som det er tilfældet for hans berømte karakter, James Bond.

Agenten med kodenavnet 007 har opnået en ikonisk status inden for både litteratur og film. Mindre kendt er Ian Fleming, som er forfatteren bag de spændende fortællinger om agenten med ret til at dræbe. Fleming levede dog også et både spændende og dekadent liv, som har været til stor inspiration for karakteren James Bond.

I den nye mini-serie ‘Fleming: The Man Who Would Be Bond’, bliver seeren indroduceret for Ian Fleming, spillet af Dominic Cooper .

Ian Fleming, en ung, sofistikeret og særdeles individualistisk mand, som fik vendt op og ned på sit liv under optrapningen til den første verdenskrig. I løbet af de næste år samlede han erfaring, som senere blev til grobund for historierne om populærkulturens største og mest kendte spion.

Playboy’en Ian Fleming er i starten helt ubekymret om krigen, som så småt er på trapperne. I stedet lever han med hjælp fra familieformuen det søde liv i selskab med smukke kvinder og interessen for antikke og sjældne bøger. Han bliver betragtet som det sorte får i familien, sammenlignet med sin bror Peter (Rupert Evans), og er en evig skuffelse for sin mor (Lesley Manville).

Pludselig befinder han sig i en situation, hvor admiralen John Godfrey (Samuel West) fra den britiske flåde rekrutterer ham for at bidrage i kampen mod nazisterne.

Det er den unge Flemings store chance for at vise, at han kan andet end at føre sig frem som en playboy.

Med hjælp fra sin skeptiske medhjælper, løjtnant Monday (Anna Chancellor), fører Flemings åbenlyse talenter for at opstøve vigtige oplysninger ham fra kontortjansen til et decideret job som spion. Samtidig indleder han et forhold til den attraktive baronesse Ann O’Neill (Lara Pulver), som fører til radikale forandringer for dem begge.

Den BAFTA-nominerede Mat Whitecross, som også står bag produktioner som ’Road to Guantanamo’ har instrueret miniserien, som giver et indblik i de højere sociale kredse i London, samt de dramatiske hændelser ved den engelske front under den første verdenskrig.

Miniserien er i fire afsnit og har premiere 13. februar på HBO Nordic.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002