Kontakt os


 

‘Doll & Em’ på HBO
Tirsdag 28. januar 2014
Af Karsten Jensen
 
Den halv-improviserede komedieserie ser nærmere på, hvad der sker, når din bedste ven bliver Hollywoodstjerne, og du selv pludselig bliver ansat som din vens personlige assistent. Komedieserien i seks afsnit har premiere på HBO Nordic den 19. februar.
Doll & Em er en komedieserie skabt af Emily Mortimer, hvor Mortimer selv samt hendes bedste veninde fra det virkelig liv, Dolly Wells, spiller de altoverskyggende hovedroller.

Serien tager udgangspunkt i livet i LA, og er et bittersødt og sjovt portræt af et venskab, der bliver sat på store prøver. Komedien fortæller i bedste meta-stil, hvad der sker, når ens bedste ven pludselig bliver Hollywoodstjerne, og hyrer sin barndomsveninde som personlig assistent. Både Wells og Mortimer portrætterer altså sig selv i en pastiche over venskab i Hollywoods glamourøse verden.

Em (Mortimer) spiller en succesfuld Hollywood-skuespillerinde, der inviterer Doll (Wells) til LA for at arbejde som hendes personlige assistent. Em forsøger at give Doll muligheden for at opnå finansiel og følelsesmæssig uafhængighed oven på hendes netop afsluttede forhold hjemme i London, men efter Dolls ankomst, smelter arbejdet og det personlige mere og mere sammen, og de to begynder at blive usikre på hinanden.


Det er bestemt ikke altid lige nemt at være Ems assistent. Kravene bliver langsomt større og større fra Ems side, og det går op for Doll, at hun måske har langt mere til fælles med de andre assistenter, end hun har med sin barndomsveninde. Samtidig indleder Doll et forhold til Ems producer, hvilket er det sidste Em har brug for, da hun i særlig grad har behøver Dolls hjælp og støtte i forbindelse med en ny stor og krævende rolle.

Det komplicerede venskab bliver langsomt sat på mere og mere på prøve, og måske er deres venskab slet ikke så stærkt, som de selv bilder sig ind?

Udover Emily Mortimer and Dolly Wells byder serien på en række gæsteoptrædener fra store Hollywoodstjerner som Susan Sarandon, John Cusack, Andy Garcia, Chloë Sevigny og Bradley Cooper.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002