Kontakt os


 

Danmarks Indsamling-afslutningsshow sendes fra flyvestation Værløse
Mandag 27. januar 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Med Louise Wolff og Nikolaj Koppel som værter, danske topstjerner på scenen, et hav af berømtheder i callcenteret og en tur med H.K.H. Kronprinsessen til Myanmar, kulminerer Danmarks Indsamling 2014 med et stort tv-show - lørdag den 1. februar 2014 kl. 19 på DR1.


Under overskriften ’Når mor mangler’ sætter DR sammen med Danmarks 12 største humanitære organisationer fokus på konsekvenserne for de mange børn, der må vokse op uden deres mor i nogle af verdens fattigste områder, når Danmarks Indsamling kulminerer lørdag den 1. februar kl. 19.00-00.00 på DR1 i et kæmpe liveshow fra den tidligere Flyvestation Værløse.


Et festligt opbud af danske stjerner

Igen i år er det Louise Wolff og Nikolaj Koppel, der skal styre slagets gang, når DR1 sender live fra Flyvestation Værløse, hvor et stort opbud af danske stjerner står klar på scenen til at underholde publikum og seere.

Medina og Christopher præsenterer begge spritnye singler for seerne, Ida fra 'X Factor' & Mads Langer fremfører sammen et nummer, som Ida har skrevet til Mads Langers album og Dúné spiller et nummer fra deres seneste album. Forsanger fra Dúné Mattias Kolstrup er også med på DR Ramasjang og DR Ultras nye støttesang til fordel for Danmarks Indsamling.


Med kronprinsessen i Myanmar

I starten af januar rejste kronprinsessen og udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen til én af Myanmars fattigste egne, Rakhine-staten, der grænser op til Bangladesh. Her arbejder Dansk Flygtningehjælp med beskyttelse af internt fordrevne, og ikke mindst kvinder og børn. Danmarks Indsamling har talt med Kronprinsessen om årets tema, og bringer friske indslag fra besøget i Myanmar.


Gode grin, sjove konkurrencer og berømtheder i callcenteret

Aftenen byder også på en række entertainerne og berømtheder på slap line, der vil sørge for at seere og publikum også får et rigtig godt grin i løbet af aftenen. Komiker Andreas Bo optræder med et noget alternativt tryllenummer, og så kan man glæde sig til et kærligt gensyn med Timm & Gordon i deres roller som de to mislykkede håndværkere, Mester & Svendsen, der ødelægger mere end de fikser. Blandt de optrædende er også manipulator Jan Hellesøe, der med magi og tricks ’Fuckr’ med såvel seernes, som publikums ’hjrner’.

Danmarks Indsamling byder også på fem sjove konkurrencer, hvor en række kendte danskere skal konkurrere mod hinanden i løbet af aftenen. Seerne har mulighed for at stemme på, hvem de tror vinder, og på bedste sportslørdag-manér vil alle konkurrencerne blive kommenteret på sidelinjen af P3’s sportskommentator Andreas Kraul og tv-vært Jacob Riising.

Seerne kan bl.a. glæde sig til skønsang med Peter Frödin og Anders W. Berthelsen i ’Cambodja Karaoke’, Bubber, der udfordrer Sebastian Klein i at lave legetøj af skrald, og Signe Lindkvist, der dyster mod Robert Hansen i at skulle transportere vand på hovedet.

I callcenteret vil en lang række berømtheder sidde klar til at modtage danskernes opkald og bidrag. Seerne kan være heldige at tale med udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen, årets X Factor-dommere Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman, Camilla Bendix, Thomas Skov, Rasmus Botoft, Puk Elgaard …. og mange mange flere.


Foto: Værter: Louise Wolff og Nikolaj Koppel. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002