Kontakt os


 

TV 2 Fri ansætter endnu en redaktør
Mandag 16. december 2013
Af Karsten Jensen
 
TV 2's nye fritidskanal ansætter endnu en redaktør, Peter Stovgaard, der senest har udviklet og tilrettelagt nye, danske livsstilsprogrammer. TV 2 Fri har nu været i luften i trekvart år og har høstet de første vigtige erfaringer som ny kanal, lyder det i dag fra TV 2.


”TV 2 Film, TV 2 Charlie og TV 2 Zulu ligger rigtig godt og klart positioneret i markedet, og vi kommer til at arbejde meget med især de to sidste kanaler i den næste tid. Men den første kanal, som vi skal øge vores skridtlængde med, er TV 2 Fri,” siger kanalchef for TV 2 Networks, Sune Roland, og fortsætter:

”Vi har i kanalens første levetid set rigtigt meget potentiale i både ’Frihuset’ og ikke mindst i de danske egenproduktioner med Troels Kløvedals ’Mit Danmark’ som topscoreren. Nu skruer vi op for blusset ved at ansætte yderligere en redaktør og tage en ekstra ny dansk egenproduktion ind allerede i foråret.”

Fra 1. januar 2014 ansættes Peter Stovgaard som redaktør på TV 2 Fri, hvor han supplerer Micha Barken-Fuglede, der har været med fra kanalens start. De to skal sammen sikre kanalens fortsætte vækst, der skal bæres af stærke danske egenproduktioner, det bedste udenlandske livsstilsindhold, events fra den danske natur samt den rygrad, som ’Frihuset’ udgør på kanalen.

”’Frihuset’ er et vigtigt, dagligt program, som i den grad har fundet sin trofaste og tilfredse seerskare. 350.000 danskere ser med i løbet af en uge, men vi tror på, at vi kan gøre programmet endnu mere inspirerende og vedkommende. Derfor har vi fundet den bedste mand til at stå for den justering af programmet, vi skal til at udføre. Peter Stovgaard kommer med stor erfaring fra livsstilstoffet og med magasinerfaring fra både ’Go’ aften Danmark’ og ’Go’ morgen Danmark’, og han kommer til at arbejde tæt sammen med den glimrende redaktion på Eyeworks, der brænder for programmet hver dag,” siger Sune Roland.

Peter Stovgaard har i de seneste år arbejdet med en række forskellige programområder i hver sin ende af spektret - først som redaktionschef på TV 2s reportageserie ’Alarm 112’ og derefter realityserien ’Familien fra Bryggen’ på TV3. Sidst har han arbejdet med udvikling og tilrettelæggelse inden for livsstilsområdet - bl.a. på programserierne ’I hus til halsen’ på DR 1 og ’Den rene vare’ på TV 2.

”Jeg glæder mig helt vildt til udfordringen – sammen med Micha - at skulle videreudvikle en hel tv-kanal. I de seneste år har befolkningen virkelig taget de stofområder til sig, som vi på TV 2 Fri har ambitioner om at favne, hvilket gør arbejdet med kanalen virkelig interessant. Jeg ser frem til at styrke de stærke formater, der allerede er i gang på TV 2 Fri, og være med til at sætte nye i søen, som også vil falde i danskernes smag,” siger Peter Stovgaard.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002