Kontakt os


 

SBS Discovery vil være større
Fredag 6. september 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
SBS Discovery Medias programudbud for efteråret 2013 er nu klar. Mediehuset satser bl.a. på egenproduceret fiktion, og ambitionen er, at SBS Discovery skal fylde mere i det danske mediebillede.


SBS Discovery Media består af tv-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, 7’eren, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science og Investigation Discovery. Desuden består SBS Discovery Media af seks forskellige radiokanaler, streamingtjensten nutv samt den digitale platform Radio Play.

"Vi er drevet ud fra ideen om at underholde og ud fra en ambition om at levere underholdning af høj kvalitet på mange platforme. I tv-branchen kommer vi til at ændre de styrkeforhold, man kender i dag. Vi vil være større, og vi skal være større", siger SBS Discovery Medias adm. direktør, Christian Kemp i en pressemeddelelse fra koncernen.

SBS Discovery Media satser i år på egenproduceret fiktion i form af dramaserien 'Heartless' på Kanal 5 med Julie Zangenberg og Sebastian Jessen i de bærende roller, som søskendeparret Sofie og Sebastian, der bærer på en frygtelig forbandelse.

På Kanal 5 kan seerne også glæde sig til en lang række af danske underholdningsprogrammer som 'Kagekampen' med Thomas Mygind som vært, 'Danmarks Næste Topmodel' med et dommerpanel bestående af blandt andre Caroline Fleming, Uffe Buchard og Oliver Bjerrehuus, 'Det store datingshow', hvor Christiane Schaumburg-Müller styrer slagets gang, og 'Kongerne af Svendborg' samt internationale serier som 'Hannibal' og 'Banshee' med hver deres danske stjerneskuespiller, henholdsvis Mads Mikkelsen og Ulrich Thomsen, på rollelisten.

Kanal 4 byder de danske kvinder indenfor med reportageprogrammer som 'Saselines bekendelser', 'Olivers Kamp' og 'Børn på Hospitalet'.

På TLC er underholdningen i højsædet med nye sæsoner af blandt andet 'The Next Great Baker', 'Cake Boss' og 'Here Comes Honey Boo Boo'.

Discovery Channel og 6'eren tilbyder et bredt programudbud til de danske mænd i form af blandt andet actionfyldte og oplysende dokumentarer som 'Bear Grylls: Get Out Alive', 'Maersk: Building The World Largest Ship' og 'Stig Severinsen: The Man Who Doesn't Breathe' samt internationale fodboldkampe på 6'eren fra Premier League, La Liga, Europa League og både engelske og danske landskampe.

Desuden har SBS Discovery Media sikret sig de eksklusive rettigheder til at vise 546 kvalifikationskampe til EM i Frankrig i 2016 og VM i Rusland i 2018 - heriblandt alle hjemme- og udebanekampe med det danske fodboldlandshold.

7'eren er fortsat tilbuddet til den unge seer med programmer som eksempelvis 'Gamers Onetake' og masser af musik-tv i blandt andet 'Voodoo'.


Foto: 'Heartless' med bl.a. Julie Zangenberg og Jacob Oftebro er Kanal 5's første store dramasatsning. (Fotograf: Eric Kress)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002