Kontakt os


 

Aller Media vil producere tv
Tirsdag 2. juli 2013
Af Karsten Jensen
 
Produktion af levende billeder til web, mobil, tablet og tv er fremadrettet et nyt forretningsområde for Aller Media, der etablerer et full service-produktionsselskab under navnet Aller Visuals. Enheden skal styrke brugen af levende billeder hos Allers egne brands samt producere tv, reklamefilm og udvikle formatkoncepter for nye kunder.
Aller Media styrker anvendelsen og produktionen af tv på alle platforme og samler kompetencerne i en ny enhed, Aller Visuals, der også skal levere produktioner og udvikle koncepter for nye kunder og annoncører. Aller Visuals bliver en del af Allers innovationsafdeling, der ledes af innovationsdirektør Pernille Aalund, og udgøres i opstartsfasen af en håndfuld faste medarbejdere samt et netværk af omkring 20 eksperter med hvert deres speciale.

Aller Visuals bliver et moderne full service-produktionsselskab, der kan producere alt fra tv, spillefilm, reklamefilm, video advertorials og events til forskellige typer af brand- og identitetsfilm.

Internt skal Aller Visuals stå for produktion af levende billeder til web, mobil og tablets til Allers egne brands samt opbygge tværmedielle kompetencer på redaktionerne, så levende billeder i takt med udviklingen kommer til at udgøre en større del af de enkelte mediers indhold.

Rune Bendixen, der bl.a. var med til at opbygge produktionsselskabet BLU/Freemantle, bliver chef for Aller Visuals.

”Alle trends viser, at levende billeder er fremtiden. Brugerne efterspørger i stigende omfang video og tv i alle tænkelige og kreative formater. Med etableringen af Aller Visuals vil vi sikre os, at vi er på forkant med udviklingen og får del i det enorme forretningspotentiale, der ligger i at kunne producere alt fra små hurtige film til web, mobil og tablets over berigede annoncer til produktion af tv-formater,” siger Rune Bendixen, Head of Aller Visuals, og fortsætter:

”Vi vil producere levende billeder i forlængelse af vores eksisterende mediers profiler og indhold, og jeg har en klar forventning om, at udrulningen af flere tv-formater vil skabe nye annonceindtægter og øge den samlede trafik og sidevisning pr. bruger på vores sites.”

Aller Visuals har ved opstart allerede flere annoncører og virksomheder som kunder, der bl.a. får produceret reklamefilm, brandfilm og berigede annoncer. Dertil bliver enheden også ansvarlig for Aller Medias samarbejde med YouSee om at levere indhold til YouSees infokanal. Rune Bendixen forventer, at Aller Visuals inden for et par år har opbygget en tocifret millionomsætning.


Rune Bendixen (48) har været i den kreative del af den internationale underholdningsindustri, reklamebranche og it-branche i mere end 25 år. Rune har været bosat i USA og har som musiker haft flere nr. 1 hits på de amerikanske og europæiske hitlister og produceret for nogle af verdens største pop- og rockstjerner. Inden for tv-verdenen har Rune været med til at opbygge den danske afdeling af produktionsselskabet BLU/Freemantle og har udviklet en lang række kendte tv-formater. Rune har desuden stået bag flere spillefilm for Disney, UIP og Universal. Rune har desuden udviklet e-learningkoncepter for en række af Nordens største virksomheder og vundet verdens største pris for virtuelle universer, Bersin Award.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002