Kontakt os


 

Anders Breinholt etablerer tv-selskab
Fredag 28. juni 2013
Af Karsten Jensen
 
Anders Breinholt og Ricco Wichmann etablerer selskabet Pineapple Entertainment i samarbejde med Nordisk Film TV.

Nordisk Film TV har sammen med Anders Breinholt og Ricco Wichmann etableret det fælles selskab Pineapple Entertainment. Tanken er at skabe en ny spiller på tv-markedet for comedy, event og underholdning. I forvejen er Nordisk Film TV medejer af det ligeledes comedy-producerende selskab Respirator Media.

Med etableringen af Pineapple Entertainment får Ricco og Anders deres egen legeplads, hvor de kan forløse deres store talent og evne til at udtænke originale idéer og skabe stærke programmer. Dette med Nordisk Film TV i ryggen, som den trygge og stabile ramme.

Bestyrelsen i Pineapple Entertainment består af Ricco Wichman, Anders Breinholt, Jacob Houlind, Peter Hansen og Jesper Bobjerg. Selskabet får sit hjem i Nordisk Films legendariske bygninger i Valby og indgår som en integreret del af Nordisk Film TV’s øvrige aktiviteter.

Bestyrelsesformand for Pineapple og adm. direktør for Nordisk Film TV, Jacob Houlind, udtaler: "Anders og Ricco har med Natholdet siden 2010 fungeret succesfuldt som Nordisk Film T’Vs faste comedy-ben. Den primære forandring er, at vi nu formaliserer dette samarbejde yderligere i Pineapple. Natholdet på TV 2 fortsætter i det nye selskab, som desuden er i gang med at udvikle et helt nyt talkshow til efteråret på TV2 Zulu.
Vi håber, at masser af nye sjove programmer skal flyde gennem Anders’ og Riccos kreative årer."

Producent og partner i Pineapple, Ricco Wichmann, udtaler: ”Det har været en stor oplevelse gennem snart tre år at arbejde sammen med Anders på Natholdet, og da muligheden opstod for at forlænge vores arbejdsliv sammen i Pineapple, greb jeg den naturligvis. Vi glæder os til sammen med blandt andre de dygtige mennesker, vi har lavet Natholdet sammen med, at tage udfordringen med et nyt selskab op”.

Producent, vært og partner i Pineapple, Anders Breinholt, udtaler: ”En vigtig erfaring jeg har taget med mig fra min tid i DR, som vært på TV2 og ikke mindst hos Nordisk Film TV er forcen ved at arbejde sammen med gode dedikerede og ikke mindst rare mennesker og betydningen af at holde fast på dem. Jeg er ekstremt stolt over at kunne fortsætte med at arbejde sammen med nogle af de dygtigste indenfor tv-/humorfeltet og nu også at være med til at hive nye mennesker ind på et lille, smidigt og ekstremt professionelt hold.

Pineapple skal ikke være de største, de smarteste eller de hurtigste, men være et sted, hvor der hver morgen kun træder gode mennesker ind af døren. Det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg tror ikke, jeg har haft større sommerfugle i maven, siden jeg mødte op til min første arbejdsdag hos Falck som redder-elev tilbage i 1994.”Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002