Kontakt os


 

Quizmonster får nye værtskolleger i 'SommerSummarum'
Tirsdag 25. juni 2013
Af Karsten Jensen
 
'SommerSummarum' fylder igen i år sommerferien med quiz, spas og sjov, når Quizmonster, sammen med Sofie Østergaard og Kristian Gintberg, hver morgen i ferien blænder op for live-morgen-tv for børn på DR1.


Lige om lidt er der sommerferie, og det betyder, at der er masser af tid til at hygge, spise is, lege skøre lege og deltage i sjove konkurrencer – og det er lige præcis det, man kan i SommerSummarum fra den 1. juli og seks uger frem.

Som altid foregår det på Cirkus Summarum-pladsen, der de første fire uger ligger på Tiøren i København og derefter på Tangkrogen i Århus.


Alle kan være med

På pladsen kan man blandt andet køre i sæbekassebil på rally-banen, der også er bygget til kørestole, så alle børn kan være med. Børn fra hele landet kan i det hele taget deltage aktivt i SommerSummarum ved at møde op på Tiøren eller Tangkrogen, når der sendes live alle hverdage 08.00-09.30 på DR1.

Men man kan også deltage hjemmefra på telefon i en af de mange konkurrencer eller via dr.dk/sommer, hvor man blandt andet kan deltage i en foto-konkurrence. Man kan selvfølgelig også vælge at se det hele på live-tv, mens man hygger hjemme i sofaen.


Kristian og Sofie

Quizmonster får i år helt nye kolleger, når Sofie Østergaard (blandt andet kendt fra Sofies Univers og Ultra live) og Kristian Gintberg (blandt andet kendt fra Lille Nørd og Ramasjang Mysteriet) overtager værtsrollerne. Monsteret holder sig ikke tilbage med gode råd til sine nye kolleger om, hvordan det lige er, man er den perfekte SommerSummarum vært!


Blod-dag, blå-blink-dag og fars-dag

Der er noget for alle, når SommerSummarum sommeren igennem sætter fokus på forskellige emner, lover DR. Seerne bliver blandt andet præsenteret for en blod-dag, en blå-blink-dag, en fars-dag, en brug-bolden-dag og meget mere. Og så er der helt nye konkurrencer med.

Quizmonster – blandt andet en, der involverer en kran!

Udover konkurrencer og temaer byder SommerSummarum som altid også på tegnefilm og forskellige gæster. Som noget nyt i år, kan man i de fire første uger også møde Magnus, der er lydmand fra TV-Glad. Han vil en gang om ugen finde og optage lyde på pladsen, der på en eller anden måde passer til dagens tema.


Sendetidspunkt på DR1 og på Ramasjang

Fra den 1. juli til den 9. august sender SommerSummarum live alle hverdage fra klokken 08.00-09.30 på DR1. Dem, der er knap så morgenfriske, kan dog gense programmet på DR Ramasjang fra klokken 10.00. Fra den 1. til den 26. juli sendes programmet fra Tiøren i København. Efterfølgende sendes det fra Tangkrogen i Århus.


Foto: Sofie Østergaard og Kristian Gintberg. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002