Kontakt os 

DR siger nej til at flytte 'Matador'
Torsdag 25. oktober 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På lørdag sender TV 2 det store 'Knæk cancer'-show. En af værterne på showet, Hans Pilgaard synes godt, at DR kunne flytte 'Matador' - så de to ting ikke lå lige over for hinanden. Men det afvises pure af DR.

Tv-værten Hans Pilgaard ser frem til - sammen med Cecilie Beck - at stå i spidsen for det store indsamlingsshow lørdag aften til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Men showet begynder samtidig med, at DR1 sender 'Matador', og Hans Pilgaard frygter, at genudsendelsen af 'Matador' vil påvirke indsamlingsresultatet.

"Når Cecilie og jeg går på scenen kl. 20, er det direkte over for Mads Skjern og co. i den første time. Kunne det ikke være fantastisk, hvis folk for en gangs skyld ville vente med at se Matador, som de alligevel har set så mange gange. Jeg synes, det ville klæde Danmarks Radio at flytte 'Matador' til fordel for indsamlingsshowet. Det ville jeg gøre, hvis jeg var tv-chef," siger Hans Pilgaard i dag til bt.dk.


DR afviser flytning af 'Matador'

Hos DR synes man, at det er en fantastisk idé at lave et indsamlingsshow til fordel for Kræftens Bekæmpelse, men at flytte 'Matador' er udelukket.

"Matador' har kørt så længe med et fast publikum, så det er ikke noget, vi rører ved. Den får lov til at køre lørdag efter lørdag. Omvendt bør TV 2 ikke være bange for 'Matador', siden de vælger at lægge showet på det tidspunkt. De har jo kunnet følge med, og har gjort deres erfaringer, og når de lægger showet overfor 'Matador', må de tænke, at det sagtens kan klare sig," siger Anne Engdal Christensen til bt.dk.


Foto: Et lille udsnit af de mange, der kommer på skærmen under TV 2’s ’Knæk Cancer Live!’ lørdag aften. Forrest ses Lars Hjortshøj og Anne Sofie Espersen. Bagest fra venstre ses Brian Lykke, Hans Pilgaard, Morten Ankerdal og Cecilie Beck. (Fotograf: Gudmund Thai / TV 2)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002