Kontakt os


 

DRs OL-hold er sat
Fredag 29. juni 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR vil sende døgnet rundt fra OL i London. Sammen med kun ni andre tv-stationer har DR fået studiefaciliteter lige ved atleternes hjemsted – Den Olympiske Landsby. De fire værter, der skal følge slagets gang på DR bliver Ulla Essendrop, Sisse Fisker, Peter Møller og Kim Bildsøe Lassen.

"Jeg glæder mig til at interviewe en masse danske sportsfolk, der har brugt mange år af deres liv på at nå til netop denne konkurrence. Og forhåbentlig skal jeg ønske mange til lykke med deres medalje. Jeg har ikke før været til et OL, så jeg ser frem til at mærke den specielle, olympiske ånd og til at rapportere fra badmintonarenaen, atletik- og svømmestadion”, siger Sisse Fisker.

Ligesom Sisse Fisker er det for Ulla Essendrop første gang, hun er med til en OL-dækning: ”Jeg er meget stolt over at være med, når vi skal følge atleterne og begivenhederne på allernærmeste hold. Vi får mulighed for at formidle stemningen direkte fra for eksempel atletik- og svømmestadion, i stedet for at være bundet af en skabelon i et studie. Det håber jeg kommer til at gøre vores sendinger levende og frem for alt nærværende”.


Fascinerende oplevelse

"For mit vedkomende venter jeg, at London som OL-by bliver en fascinerende oplevelse. Og så er atletik jo altid en interessant sportsgren i OL-sammenhænge", udtaler Kim Bildsøe Lassen.

Peter Møller deltog selv i OL i Barcelona 1992: ”Jeg ser frem til at opleve nogle af Danmarks og verdens bedste idrætsudøvere på tætteste hold. Som tidligere professionel fodboldspiller ved jeg, hvad der kræves for at nå helt til top. Det bliver derfor rasende interessant at se, hvem der topper i London”.


P3s OL-værter

P3 dækker også OL, når de sender fra London fra den 28. juli til og med lørdag den 11. august.

Mads Steffensen og Maja Rosager danner par om formiddagen fra klokken 10-14, mens Jacob Panum, Mie Rasmussen og David Mandel står for underholdningen fra klokken 14-18. Peter Falktoft er reporter på tværs af begge programmer.

DR dækker OL på DR1, DR2, DR HD, P3, på dr.dk og dr.dk/nu for tablets og smartphones i Danmark


Foto: DRs OL-værter: Peter Møller, Sisse Fisker, Ulla Essendrop og Kim Bildsøe. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002