">Kontakt os


 

'Good Evening' fra TV 2 Sportens husbåd
Torsdag 28. juni 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lige nu ligger TV 2|Sportens specielbyggede husbåd til kaj ved Kvæsthusmolen i København. Ombord siger Morten Ankerdal og Thomas Kristensen "velkommen til EM-studiet". Men snart bliver den skilt ad, kørt til London og lagt til kaj i St. Katharine Dock. Thomas Kristensen bliver erstattet af Natasja Crone, og så skal hun og Morten Ankerdal sige "Good Evening London"under OL.

Om en måned - fredag den 27. juli bliver det 30. sommer-OL skudt i gang ved en åbningsceremoni, der bliver vist direkte på TV 2 fra kl. 22.00. Men først siger TV 2's OL-værtspar, Natasja Crone og Morten Ankerdal, ”Good Evening London” fra OL-studiet.

Et OL-studie, som bliver indrettet på den husbåd, der lige nu danner rammen om EM-studiet. Men OL-studiet ligger ikke til kaj ved Kvæsthusmolen – det bliver flyttet til hjertet af London, oplyser TV 2.

"Når vi er færdige med EM på søndag, bliver husbåden skilt i moduler, der størrelsesmæssigt kan være på en lastbil. Så bliver den kørt til London, hvor vi samler den igen, så den er klar til OL-studiet i St. Katharine Dock, som ligger lige ved Tower Bridge. Og det er altså lidt af en opgave, for husbåden vejer faktisk 100 ton," siger Klaus Bøgeholdt, der er produktionschef på TV 2|Sporten.


Den gynger jo

Men det er ikke kun en speciel opgave for produktionsholdet. Også for værterne er det specielt, at være om bord på en husbåd.

"Den gynger jo. Det har betydet, at jeg har ligget og vugget i min seng, når jeg kom hjem om aftenen, og nogle dage har vi skulle kæmpe for at holde balancen," siger Morten Ankerdal og tilføjer:

"Til gengæld har det givet os nogle fantastiske muligheder. Vi kan få nogle fantastiske billeder ud af vinduerne – i alle retninger – og så kommer vi også helt tæt på de mennesker og den fest, der er på pladsen. Både i København og i London."


OL fra morgen til aften

TV 2 sender OL fra morgen til aften fra fredag 27. juli til søndag 12. august. Hver morgen siger Lisbeth Østergaard, Dennis Ritter og Morten Resen "Good Morning London", mens Morten Resen danner værtspar med Heidi Frederikke Rasmussen, når det hver eftermiddag bliver tid til "Good Afternoon London".

Om aftenen er Natasja Crone, Morten Ankerdal og Anders Breinholt værter i "Good Evening London", inden der ved midnatstid bliver sagt "Good Night London" på TV 2. Ind i mellem er der masser af direkte OL.


Foto: TV 2|Sportens husbåd, som den lige nu tager sig ud ved Kvæsthusmolen i København. (Fotograf: Ebbe Rosendahl/TV 2)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002