Kontakt os


 

Ny drengerøvsserie på TV 2 Zulu
Fredag 30. marts 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Find et forladt hus og slip en stuntmand og en komiker i form af Lasse Spang-Olsen og Jan Elhøj løs. Så har man opskriften på TV 2 Zulus nye drengerøvsprogram 'Dumt & farligt' - der, som titlen antyder, tester alt det, du ikke må derhjemme.

Hvor eksplosivt er mel egentlig? Og kan man tørre tøj ved at påmontere raketter på tørrestativet? Og hvad sker der, hvis man putter en flaske rødvin i mikrobølgeovnen? Det er nogle af de vanvittige ting, værterne Lasse Spang-Olsen og Jan Elhøj bl.a. tester i TV 2 Zulus nye program 'Dumt & farligt', der har premiere mandag den 9. april kl. 21.

Spang-Olsen og Jan Elhøj undersøger, hvad der sker, når man trodser gængse advarsler eller gør det, man ikke må, f.eks. at lade strygejernet stå tændt eller koge en dåse bønner direkte på kogepladen.

Gennem otte programmer tester Lasse Spang-Olsen og Jan Elhøj ting fra hjemmet på måder, man ikke vidste, var mulige, f.eks. at stege bøffer med strygejernet eller at afhøvle gulve ved hjælp af en Puch Maxi og sandpapir.


Eksplosion som en håndgranat

Lasse Spang-Olsen, der til daglig lever af at udføre farlige stunts i film, er helt på hjemmebane, når det gælder farlige forsøg. Og alligevel var der overraskelser:

"Uden sammenligning var dét at putte en vinflaske i en mikrobølgeovn dog det mest skræmmende. Jeg har gjort mange farlige ting i de seneste 30 år som stuntman - men som regel har man en idé om omfanget af en eksplosion. Denne vinflaske eksploderede to meter fra os med en voldsomhed som en håndgranat," siger den garvede stuntmand.

Som komiker har Jan Elhøj ikke erfaring med farlige eksplosioner, men til gengæld er han ekspert i sjove kommentarer.

"Man bliver aldrig for gammel til at eksperimentere og lege, og det er jo den oplagte mulighed, når man har et helt hus at slå sig løs i, uden at der kommer nogen og siger, hvad helvede er det, I laver! Og når ens medvært er stuntman med hang til eksplosive kemikalier, så kan man bare ikke sige nej," lyder det fra Jan Elhøj.


Lasse og Jan: en underholdende og springfarlig cocktail

Med 'Dumt & farligt' ønsker TV 2 Zulu at appellere til drengerøven i os alle ved at lade Lasse Spang Olsen og Jan Elhøj slippe alle tøjler.

"Det er bare pragtfuldt at se to grandvoksne legebørn stå i stor spænding og vente på, hvis konservesdåse der først eksploderer på en glohed kogeplade.

Jan Elhøj og Lasse Spang-Olsen har vist sig at være en meget underholdende, elskelig og sprængfarlig cocktail, og vi er lykkelige over, at kunne placere de to originaler i deres rette element – på en gammel gård i Næstved med langt til naboerne, og hvor alt kan destrueres og sprænges i luften. 'Dumt & farligt' skal nok blive en Zulu-klassiker," siger kanalchef Maiken Wexø, TV 2 Zulu.


Foto: De to værter Lasse Spang-Olsen og Jan Elhøj tester i mel-bombe i det nye TV 2 Zulu-program 'Dumt & farligt'. (Fotograf: Søren Krikegaard/TV 2)

Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002