Kontakt os 

Desperate husmødre er tilbage
Onsdag 29. februar 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 tager onsdag den 7. marts kl. 20.25 hul på 8. sæson af den populære dramaserie 'Desperate Housewives' med hovedpersonerne Susan, Lynette, Gaby og Bree.

Kulsort samvittighed og skyldfølelse i lange baner - det er, hvad der plager nogle af beboerne på Wisteria Lane, når de nye afsnit af 'Desperate Housewives' ruller over skærmen på TV 2 fra onsdag 7. marts.

Susan, Bree, Lynette og Gaby indgår en pagt om aldrig at afsløre, hvem der slog Gabys stedfar ihjel. Det er imidlertid ikke alle, der er lige gode til den slags 'krisestyring' - selv om de seværdige husmødre efterhånden har mange års erfaring i at holde gode miner til slet spil.

Det var Gabys mand, Carlos, der sørgede for at ekspedere sin kones onde stedfar hinsides i sidste sæson, og nu er det så op til de desperate damer at skaffe liget af vejen.

Det bliver en natlig skovtur med tilhørende gravearbejde, som Gaby, Bree, Lynette og Susan sent vil glemme. På trods af tavshedspagten får forbrydelsen vidtrækkende konsekvenser for dem hver især, og livet bliver aldrig det samme igen på Wisteria Lane.


Skyld med skyld på

I det hele taget går det skidt for beboerne i det ellers så nydelige forstadskvarter. Susan tackler sin dårlige samvittighed ved at trække sig væk fra både venner og familie og ind i sig selv.

Skyldfølelsen ligger også som en ubærlig byrde på Carlos' katolske skuldre, og han trænger voldsomt til syndsforladelse. Gaby vil naturligvis gerne hjælpe sin mand i nødens stund, men hun sætter alligevel grænsen, da han indtager skriftestolen for at lette sit hjerte over for den lokale pater.


Ægteskabet smuldrer

Hos Lynette og Tom har meget ændret sig i årenes løb, og nu kører deres børnerige, men lidenskabsløse ægteskab på de absolut sidste omdrejninger. Selv om det ikke er noget, de skilter med, er Tom blevet forvist fra de fælles soveværelse, men Lynette ved faktisk ikke, om separation er den rigtige beslutning.

Siden mordnatten har den ellers så effektive og skråsikre husmor nemlig tvivlet voldsomt på sin egen dømmekraft.


Kvinder på vagt

Kølige og kalkulerende Bree har forelsket sig i politimanden Chuck Vance, men selv om hun om nogen er en mester i at opretholde en fejlfri facade, går det op for hende, at hun vist hellere må være ekstra på vagt, når han er i nærheden.

Renee holder også godt øje med en mand, for hun har sat sig for at slå en klo i nabolagets seneste tilflytter, den sexede Ben Faulkner, som spilles af Charles Mesure. Og som altid sidder afdøde Mary Alice på sin sky i himlen, hvorfra hun beretter om de gamle naboer og veninders liv - i medgang og modgang.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002