Kontakt os 

Musikalske sommervinde på TV 2 Charlie
Mandag 27. februar 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På lørdag den 3. marts kl. 21.30 er der premiere på TV 2 Charlie på den første af ti nye programmer, som blev optaget sidste sommer i Mariehaven i Ansager, hvor Helge Engelbrecht bor, og hvor Engelbrecht inviterter til koncerter og fællessang med en stribe danske musiknavne.


Helge Engelbrecht og husorkestret 'Neighbours & Friends' inviterer seerne med til sommerkoncerter i sin egen baghave, Mariehaven, og her kommer masser af danske musiknavne forbi.

I det første program er det Kirsten Siggaard, Kim Schwartz og Per Nielsen, der optræder med populære melodier og fællessang foran et feststemt publikum. I de næste programmer kommer flere stjerner på besøg – blandt andre Birthe Kjær, Kim Sjøgren, Mek Pek, Henning Stærk, Peter Belli, Tørfisk og Lene Siel.

Hver gang er publikum udstyret med et program med alle de gode, folkelige sange, og der synges fra hjertet, når Helge Engelbrecht og de forskellige solister og grupper leder fællessangen.

Koncerterne, der blev holdt på den smukt beliggende friluftsscene foran 1000 mennesker, og ifølge troubadouren Engelbrecht selv, var det en fantastisk sommer i Mariehaven:

"De musikalske højdepunkter har været mange og overraskende – ikke mindst for publikum, som har taget virkelig godt imod. Der var stjernestunder ved hver eneste koncert. Kim Sjøgren har tryllet helt solo med sin violin, Birthe Kjær har danset sin Tennessee Waltz, som aldrig før og Peter Belli har rocket som i ungdommens dage. De nye navne har blandet sig med de kendte og trukket publikum op af stolene i en grad, så man glemte alt om Vestjylland som de bløde dyners og de tunge træskos land. Det har været ganske forrygende, og Charlie-seerne har meget at glæde sig til," fortæller Helge Engelbrecht.Foto: En musikalsk aften i selskab med (fra venstre) Helge Engelbrecht, Kirsten Siggaard, Kim Schwartz, Per Nielsen og Tommy Rasmussen. (Fotograf: Jesper Steensbeck/TV 2)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002