Kontakt os


 

Værterne til Dansk Melodi Grand Prix 2012
Tirsdag 29. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den 21. januar 2012 er der finale i Dansk Melodi Grand Prix i Aalborg. Et nyt makkerpar er født, når årets værter Louise Wolff og Emil Thorup byder seerne og publikum velkommen til årets største fest.


DR har - noget overraskende - sat værtsholdet for det danske Melodi Grand Prix 2012. Det bliver 'skærmdronningen' Louise Wolff og 'sexministeren' Emil Thorup - som DR præsenterer de to - der skal sætte festen i gang i Gigantium til januar.


Louise Wolff

Louise Wolff har de seneste år lavet både 'Aftenshowet' og 'Sporløs' på DR1. Tidligere udfoldede hun sig på P3, hvor hun bl.a. var en del af 'Go' Morgen P3'-holdet.

Hun glæder sig til at prøve en helt ny udfordring. Og ikke mindst samarbejdet med Emil Thorup ser hun frem til: "Melodi Grand Prix har de seneste år fået et gevaldigt løft, og jeg glæder mig enormt til at være med på holdet. Emil og jeg har allerede en fest, hver gang vi ses. Det håber jeg kan smitte af på publikum og seerne, når det gigantiske show finder sted til januar."


Emil Thorup

Emil Thorup dukkede første gang op på tv, da han var assistent i Casper Christensens talkshow 'Aloha!'. I dag er han en af hovedkræfterne i debatprogrammet 'Sexministeriet' - om sex og kærlighed på DR Mama.

"Jeg er både kold og varm på samme tid. Kold fordi jeg aldrig tidligere har været vært ved så stor en begivenhed. Og varm fordi det er en drøm, der går i opfyldelse. Musik fylder utrolig meget i mit liv, og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg elsker glitter og glamour. Og så er jeg så helt enorm tryg over at have Louise ved min side," siger Emil Thorup.


Magisk test

Der er blevet tænkt mange konstellationer igennem for at finde det helt rigtige værtspar. Men da DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, så Louise og Emil til en test, var han ikke et sekund i tvivl:

"Deres samspil var næsten magisk. De har en sjælden god kemi, som gør dem skønne og sjove sammen. Jeg tør godt garantere en sjov aften for hele familien i Louise og Emils dejlige selskab og med en masse ørehængere, hvoraf én skal sikre os sejren i Aserbajdsjan," siger Jan Lagermand Lundme.

Man kan på dr.dk/grandprix se et interview med de to kommende Grand Prix værter, og man også på denne side læse de seneste nyheder om showet og følge med i Grand Prix-fanklubbens blog.


Foto: Værtsparet til Dansk Melodi Grand Prix 2012, Louise Wolff og Emil Thorup. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002