Kontakt os


 

Verdensballetten rystet over TV 2
Torsdag 27. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 og produktionsselskabet Strix TV er løbet fra samtlige aftaler, der er indgået med 'Verdensballet i Skagen' i forbindelse med TV 2 programmet 'Kaos i Skagen'. Det føler folkene bag 'Verdensballet i Skagen'.
I disse uger løber 2. sæson af 'Kaos i Skagen' over skærmen.

Efter sidste års udgaver af 'Kaos i Skagen' var kunstnerne bag 'Verdensballet i Skagen' noget forbeholdne over at være med, men Strix TV lovede, at "dette års programmer ville blive af meget højere kvalitet, sætte meget mere fokus på Skagen og skagboer, og behandle de medvirkende med stor respekt", skriver Jens-Christian Wandt i dag i Skagen Avis og fortsætter, at man valgte at tro, at Strix mente det. Bl.a. udtalte seriens producer Mette Foged til Nordjyske: "Vores ambition er, at vi vil et lag dybere, og jeg tror, at det bliver helt forrygende. Det bliver langt bedre end sidste år".

Derfor sagde man - efter længere tids overvejelser - ja til at medvirke.

Men det har man nu bitterligt fortrudt.

Jens-Christian Wandt skriver videre: "Vi føler at samtlige aftaler vi har indgået med TV 2 og Strix TV ikke er blevet overholdt. Produktionen er løbet fra aftaler om seriøsitet, dybde, respekt for Skagen og skagboer, og ikke mindst – for vores vedkommende – respekt for de verdenskunstnere som hvert år danser i Skagen og sætter Skagen og Nordjylland på det store kulturelle verdenskort.

Når man ser 4. afsnits resultat, hvor Verdensballet bliver klippet sammen med husmorstrip fra MC Træf og modelfoto fra Sønderstrand, så føler vi hverken det er seriøst eller dybt. Programmet ligger meget langt fra de ambitioner der omtales på Nordjyske og som Verdensballet i Skagen blev lovet."

Jens-Christian Wandt har nu skrevet til TV 2 og udbedt sig en forklaring.Foto fra TV 2 programmet 'Kaos i Skagen' med Verdensballetten ved Den Tilsandede Kirke. (Fotocredit: TV 2)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002