Kontakt os


 

Politikere i 'Hvem vil være millionær'
Mandag 29. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Statsminister Lars Løkke Rasmussens udskrivelse af folketingsvalget betyder nu, at TV 2 i aften og de næste to mandage sender specialudgaver af 'Hvem vil være millionær?' med politikere fra de seks største partier i Folketinget.
"'Hvem vil være millionær?' er et af TV 2s absolutte underholdnings-flagskibe. Derfor er det naturligt, at vi også her giver vores bidrag til valgkampen med millionær-quiz i rødt og blåt, og heldigvis var en række modige toppolitikere med på legen – i den gode sags tjeneste', siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

"Så nu giver 'Hvem vil være millionær?' vælgerne mulighed for at teste nogle af valgets kombattanter på deres almene viden – og man kan som altid gætte med derhjemme og tjekke, om man er klogere end deltagerne.

Gevinsterne i de superaktuelle programmer med valgklare politikere går til 'en god sag'.

Det er som sædvanlig Hans Pilgaard, der styrer quizzen, hvor rød og blå blok lægger valgkampen lidt til side og skal samarbejde optimalt for at skaffe penge til de foreninger, som politikerne har ønsket at støtte.

De to første politikere i 'Hvem vil være millionær?' i rødt og blåt – der sendes i dag mandag den 29. august - er SF-formand Villy Søvndal og den konservative formand, Lars Barfoed.

Til daglig kæmper de på hver sin politiske fløj, men i programmet er de tvunget til samarbejde hen over midten. Hvis det går godt, er det Natteravnene, der har udsigt til en stor check.

I programmet mandag den 5. september sidder folketingsmedlem Mette Frederiksen (S) og udviklingsminister Søren Pind (V) i de varme stole. Her er det Red Barnet der skal betænkes.

Den tredje rød-blå udgave af 'Hvem vil være millionær?' sendes mandag den 12. september, og her er leder af Radikale Venstre, Margrethe Vestager, og Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, aftenens hovedpersoner. Og her har Børnecancerfonden chancen for en check.Foto: Villy Søvndal (SF) og Lars Barfoed (Kons.) er med i 'Hvem vil være millionær' i aften kl. 20 på TV 2. Vært: Hans Pilgaard. (Fotograf: Henrik Ohsten, TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002