Kontakt os


 

Køge.tv får ny ejer
Fredag 27. maj 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Foreningen for sjællandsk medieudvikling' er navnet på den nye ejer bag Køge.tv. Det ligger nu fast efter at Nils Gisli, der står bag g | production, der hidtil har ejet og drevet Køge.tv, har overdraget den lokale tv-station til foreningen.

"Vi har nu, i over to år, leveret lokal-tv til Køge. Hvis vi skal være helt ærlige, så har vi været dygtige til at lave lokal-tv, som har interesseret lokale folk dag efter dag, uge efter uge, men samtidigt har vi ikke været dygtige nok til at sælge produktet og konceptet til de lokale erhvervsdrivende. Det har været sjovt, men det har også været hårdt. Specielt de seneste måneder, hvor vi kun har været to, til alle opgaver på Køge.tv, og da denne mulighed bød sig, sagde vi ja", siger Nils Gisli og fortsætter:

"Nu er muligheden for at køge.tv kan udvikle sig positivt i denne humanitære forening. Det stemmer overens med min personlige begejstring for humanitært arbejde, som jeg selv står for, og vi har aftalt, at eventuelt overskud kan gå til lokale som internationale formål, når regnskabsåret er slut, og der skulle vise sig at være overskud...".

Nils Gisli fortsætter sammen med video-journalist Jan Petersen som frivillige ankermænd på Køge.tv.

Den nye ejers visioner er at lave lokale nyheder, ikke bare i Køge, men på sigt fra hele Sjælland. Foreningens formand Jonathan Algreen siger, at man har som mål at åbne flere lokale tv-stationer."

"Organisationen og salgsområdet på Køge.tv skal i første omgang udvikles markant, imens Nils Gisli de næste par måneder vil fortsætte lidt med tv-produktionen til dagligt. Nils fortsætter sommeren over i forhold til tv-produktion, frem til køge.tv's fødselsdag under Køge Festuge, og så tager vi den dér fra, med en styrket salgsorganisation," siger Jonathan Algreen og fortsætter:

"Det er unikt, at lokal-tv og velgørenhed går hånd i hånd. Oplysning og lokale nyheder, og et socialt ansvar. Det er vores to fokuspunkter. Der er ingen aktionærer eller andre der skal dele et eventuelt overskud. Al eventuelle overskud vil ubeskåret gå til humanitært arbejde, enten lokalt, nationalt eller internationalt. Det er op til bestyrelsen når vi når dér til", fortæller Jonathan Algreen.


Foto: Nils Gisli og Jonathan Algreen.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002