Kontakt os


 

'Total Blackout' på kanal 5
Fredag 25. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når Kanal 5 på mandag den 28. februar kl. 21 lancerer det nye og grænseoverskridende program 'Total Blackout', er der tale om et dansk program, der ikke bare har fået opmærksomhed på hjemmefronten - men verden over. Allerede inden tv-premieren har næsten 1,5 millioner mennesker set klippet på Youtube, hvor danske Samuel skal gætte, hvad det er han kan lugte i mørket. Klippet har desuden været vist i det populære Jimmy Kimmel show på ABC og afspillet i Howard Sterns morgenshow.
Med Uffe Holm som vært er 'Total Blackout' programmet, hvor alt kan ske, og ingen kan føle sig sikre. For programmets seks deltagere stilles over for de skøreste og mest grænseoverskridende udfordringer i totalt mørke, og de aner ikke, hvad der venter dem.

Det var, hvad der skete for den 31-årige Samuel fra Albertslund, der i 'Total Blackout' får til opgave at gætte, hvad han lugter til i mørket. Og ikke i sin vildeste fantasi havde han forestillet sig, at han skulle blive verdensberømt af at stikke næsen lidt for langt frem:

"Folk er begyndt at genkende mig. Jeg er blandt andet blevet stoppet inde i en butik, fordi de havde set klippet med mig. De spillede det faktisk lige, som jeg kom ind i butikken. Det er total mærkeligt, men jeg synes også, det er sjovt. Jeg havde aldrig troet, at det ville gå så vidt, og at jeg skulle blive verdenskendt for at snuse til en røv – og så i mørke," siger 'Total Blackout' deltageren Samuel.

Klippet, hvor Samuel i mørket lugter sig meget indgående frem til en bagdel, har fået sit eget liv på nettet, hvor næsten 1,5 million brugere har været inde at se og kommentere den nu 'verdenskendte numsemand'. Den amerikanske radiovært Howard Stern har omtalt Kanal 5’s populære 'numsemand', og selveste Jimmy Kimbel fra det anerkendte talkshow på ABC af samme navn har vist klippet i sit program.

Men det er ikke kun lutter numser, man kan opleve i 'Total Blackout', når deltagerne bliver udfordret i mørket.

Selvom deltagerne er overbeviste om at de ikke er bange for noget og kan klare hvilken som helst opgave, får piben en anden lyd, når de lukkes ind i det mørke rum. Her bliver selv den stærkeste mand forvandlet til en skrigende tøsedreng, når de mister kontrollen og afslører deres store angst.

Man vil i programmet bl.a. kunne se, når deltagerne skal befamle halvnøgne mennesker for at gætte deres alder eller danse elektrisk limbodans ud i den blå luft.

'Total Blackout' er udviklet af danske Henrik Hancke Nielsen for Fremantle Media. I specielt indrettede studier, hvor de medvirkende absolut intet kan se, stilles de over for grænseoverskridende og vidunderligt uforudsigelige konkurrencer og udfordringer - totalt i blinde! Og så sættes fantasien på overarbejde.

Der er premiere på 'Total Blackout' på mandag den 28. februar kl. 21 på Kanal 5.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002