Kontakt os


 

Grønland: Ny chef for KNR-TV
Torsdag 30. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
KNR TV får i morgen den 1. oktober ny chef. Det bliver Malînánguaq Marcussen Mølgaard, der erstatter Niels Pavia Lyng. Hun er journaliststuderende og kommer fra en stilling som informationschef hos TELE, og har tidligere siddet i Landstinget og kommunalbestyrelsen i Nuuk for IA.

Det er ikke kun KNR TV, der får ny chef. For to måneder siden tiltrådte Thora H. Nielsen som ny chef for KNR Radio.

Ledelsen i KNR glæder sig over de nye chefer og har store forhåbninger til dem.

"KNR vil tilpasse sig nye tider og vil lave ændringer for at forny programkoncepterne, derfor skaber ansættelsen af de nye chefer forventninger, og vi glæder os til, at vi sammen med de nye chefer tager fat om fornyelserne," siger chef for KNR Produktion, Frederik Lund.

De to tidligere chefer for hhv KNR Radio og KNR TV, hhv. Knud Aalua Lynge og Niels Pavia Lynge, vil iflg. en pressemeddelelse fra KNR tage fat om produktionsplanlægning i nye stillinger i KNR Innovation.

"De to personers kompetencer – og viden – er uundværlige i KNR og de skal derfor kunne fordybe sig i nogle af de opgaver, de i forvejen løser, hvilke også skaber positiv forventning i sig selv. Som jeg gav udryk for ifm. ansættelsen af de to nye chefer – er planlægning og det at finde nye samarbejdspartnere nødvendige, hvis der skal laves fornyelser i programkoncepterne, derfor er der ligeledes positive forventninger til at de to får mulighed for at kunne fordybe sig i de planlægningsopgaver de skal løse," siger Frederik Lund.

I den grønlandske presse har man undret sig lidt over ansættelsesproceduren.

Ansøgningsfristen udløb den 25. juni, og kun to dage efter blev IA-politikeren Malînánguaq Marcussen Mølgaard præsenteret som ny chef for KNR TV. Det beskrives som en endog meget kort periode for en ansættelsesproces for en af de absolut vigtigste stillinger indenfor det grønlandske mediebillede.

KNR er underlagt det departement (Departementet for Kultur, Uddannelse, Forskning og Kirke), som partifællen Mimi Karlsen er politisk ansvarlig for.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002