Kontakt os


 

Premiere på 'Late night-show' i aften
Mandag 27. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Natholdet' er et nyt late night-show på TV 2 med Anders Breinholt som vært, og der er premiere i aften kl. 23.05. Fremover bliver 'Natholdet' sendt alle aftener fra mandag til torsdag kl. 23.05.

"Jeg glæder mig helt vildt meget til at gå i luften med 'Natholdet'. Vi har på redaktionen fået fuld frihed til at behandle de emner, vi selv synes er sjove og gøre det præcis, som vi har lyst til. Vi har brugt et par måneder på at indkredse en form og finde ud af, hvordan 'Natholdet' skal se ud. Og nu kan jeg slet ikke vente med for alvor at komme i gang," siger Anders Breinholt.

Hver aften i 'Natholdet' vil Anders Breinholt få selskab af en medvært, der forholder sig til dagens indslag, som vil være skæve indslag, der sætter verdens forunderligheder under lup, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Det kan være dagens politiske hovedhistorier, stort og småt fra danskernes hverdag eller absurde fænomener fra naturens, mediernes eller internettets verden. Ja, snart sagt hvad som helst, der falder for 'Natholdet's falkeblik, og som fortjener at blive vendt og drejet.

Et fast korps af medværter er tilknyttet programmet, og aftenens medvært kan f.eks. være en skuespiller, en journalist eller en musiker. Fælles for alle 'Natholdet's medværter er, at de er håndplukkede af Anders Breinholt.

"Jeg føler simpelthen, at jeg har fået de bedste rammer til at kunne lave det fjernsyn, jeg brænder for: Et program, hvor jeg kan være mig selv og sammen med seerne og min medvært højlydt undre mig over noget af alt det absurde, vi hver dag udsættes for. Hvis man som seer ind imellem vil synes, at 'Natholdet' er langt ude, kan jeg med det samme præcisere: Det er ikke 'Natholdet', der opfører sig underligt - det er den verden, vi lever i," siger Anders Breinholt.

'Natholdet' er et tilbud til dem, der har set nyheder nok for i dag, skriver TV 2 videre. Det er tv for dem, der vil opleve, at der også findes andre, der undrer sig over verdens genvordigheder.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002