Kontakt os


 

'Det Nye Talkshow' - nu for 3. gang
Onsdag 15. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sjældent har et talkshow været så nyt: For intet mindre end tredje gang indtager 'Det Nye Talkshow' med Anders Lund Madsen sendefladen på DR1. Lyder det fra DR. Og det er i overmorgen - fredag den 17. september kl. 21.55 - at tredje sæson går i gang.
På fredag åbner Anders Lund Madsen endnu engang dørene til Teatermuseet i Hofteatret ved Christiansborg, når Det Nye Talkshow åbner for en ny sæson af sene fredagsaftener på DR1.

Anders Lund Madsen inviterer såvel kendte som ukendte danskere i studiet for at høre om de mindre kendte sider af familien Danmark. Det bliver til alt fra en snak om avantgardekunst til en snak om røde pølser.

Men programmet kan også byde på nyskabelser. En rotte vil være en afgørende del af denne sæsons konkurrence og så vil Anders Lund Madsen åbne for et helt nyt segment, når indslaget 'På sjov med Thomas Skov, ved Thomas Skov' ser dagens lys.

Som sædvanligt vil Anders - tidligere kendt som 'Praktikanten' - præsentere en palet af musikalske vidundere til at runde ugen af og sige godnat til hele familien Danmark, lyder det ubeskedent i en pressemeddelelse fra DR.

"Siden vi sendte vores sidste udsendelse den 9. april er der én eneste tanke, som har plaget min bevidsthed: Hvordan har hesten Odin det og kan jeg mon overtale Mads Mikkelsen til at deltage i mit Talkshow? Nå ja, det var så godt nok to tanker. Jeg har egentlig også tænkt ret meget over, om Thomas kan klare den svære overgang det er, at gå fra at være praktikant til at være sådan helt rigtig journalist. Og rotter, jeg har tænkt ret meget på rotter, eller, det er egentlig et mareridt, som jeg ofte har med rotter, der svømmer i mit badekar, mens de råber 'Gustaf, kom nu'," udtaler Anders Lund Madsen.

DR1s underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, ser frem til talkshowets genkomst:

"Jeg glæder mig til at byde seerne på en dugfrisk omgang af Anders Lund Madsens helt unikke måde at lave fjernsyn på. Den store opbakning til de første to sæsoner viser tydeligt, at seerne sætter pris på programmets særlige cocktail: Uforudsigelighed, humor og varme - samt et lille diskret stænk surrealisme," siger han.

Det Nye Talkshow sendes hver fredag aften kl. 21.55 fra på fredag den 17. september på DR1, og gæsterne i første udgave af 3. sæson er Tina Dickow, Master Fatman og Medina.

Lige som i de to forrige sæsoner er Det Nye Talkshow placeret i direkte konkurrence med TV 2s Live fra Bremen. Hvis man derfor vælger at se genudsendelsen af Det Nye Talkshow er det sent onsdag aften klokken 23.20.


Foto: Det kommer til at handle om alt fra avantgarde-kunst til røde pølser, når dørene til Teatermuseet i Hofteatret ved Christiansborg endnu en gang åbnes, i tredje sæson af Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen og Thomas Skov Gaardsvig. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002