Kontakt os


 

'Modern Family' - ny serie på TV 2
Onsdag 30. juni 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra i morgen torsdag den 1. juli kl. 21 blænder TV 2 op for en ny serie - 'Modern Family' - der er udråbt til at være den bedste komedieserie fra USA i det seneste år.
Vore dages familiemønster er ikke så enkelt, som det måske var engang. Det er der mange, der kan tale med om, og hos Jay Pritchett i Los Angeles gør de det gerne, tit og for åben skærm.

Hovedrollen i 'Modern Family' som den grånende patriark, Jay Pritchett, spilles af Ed O'Neill, der tidligere har kæmpet med familielivet på godt og ondt som Al Bundy i komedieserien 'Vore værste år', skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Jay er så gammel, at han ikke længere kan tillade sig at kalde sig midaldrende. Til gengæld har han en meget ung, meget åbenhjertig og meget temperamentsfuld colombiansk kone, Gloria, som han har været gift med i et halvt år.

Hans egne børn, Claire og Mitchell, er for længst blevet voksne, men da Jay faldt for Gloria, fik han i tilgift en stedsøn, Manny, som er meget romantisk anlagt, meget gammelklog - og endnu har til gode at blive teenager.

Jays datter, Claire, er mor med stort M, og det ville hun sikkert have succes med, hvis det ikke lige var for hendes tre meget forskellige børn, Haley, Luke og Alex.

Hun er på 16. år gift med Phil, der forsøger at være hip og sine børns bedste ven, hvilket - set fra børnenes synsvinkel - vil sige, at han som regel er direkte pinlig. Phil har endnu ikke opgivet at blive ven med sin svigerfar, men det projekt har han heller ikke stor succes med.

Jays søn, Mitchell, er bøsse og forsøger at skabe sin egen moderne familie sammen med partneren Cameron og den lille adoptivdatter Lily. Mitchell er en stille, rolig og jordbunden fyr, hvilket man bestemt ikke kan sige om Cameron.

Men de to prøver på bedste beskub at få tingene til at fungere - også selv om de skulle møde modstand fra en undrende omverden. Og omverdenen omfatter i denne sammenhæng også Jay, der aldrig helt har accepteret Mitchells seksuelle præference.

På trods af aldersforskelle, kulturelle forskelle og forskelle i økonomisk formåen kaster Jay og co. sig ud i den ikke altid lige lette disciplin: Fredelig, familiær sameksistens.

Faldgruber er der rigeligt af, og selv om alle behændigt forsøger at styre udenom de værste af dem, kan det ikke undgås, at de af og til dumper i med begge ben og hovedet under armen.


Foto: 'Modern Family' - fra venstre: Ed O'Neill som Jay Pritchett, Rico Rodriguez som Manny Delgado, Sofia Vergara som Gloria Delgado-Pritchett, Nolan Gould som Luke Dunphy, Julie Bowen som Claire Dunphy, Ariel Winter som Alex Dunphy, Ty Burrell som Phil Dunphy, Sarah Hyland som Haley Dunphy, Jesse Tyler Ferguson som Mitchell Pritchett og Eric Stonestreet som Cameron.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002