Kontakt os


 

MonitorExpo 2010 - fagmesse for lyd, lys og billeder i Bella Center
Tirsdag 25. maj 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den 1.-2. juni arrangerer fagmagasinet Monitor en branchefagmesse og -konference med specialworkshops inden for billede, lyd og lys i Bella Center i København.
Messen hedder MonitorExpo 2010 og det er første gang i mere end ti år, at Danmark får sin egen messe, der henvender sig til brancherne for film, broadcast, musik og events.

Der vil på MonitorExpo 2010 være mere 1.700 m2 professionelt udstyr til at producere film, tv, radio, musik og events - samt to dage fyldt med faglige seminarer om netop lys, lyd og billeder.

Farve-tv og HD-tv var engang store fremskridt for branchen. I dag er det nye buzz-word '3D'. I biograferne er standarden slået igennem med nye rekorder for antallet af solgte sæder. Nu er turen kommet til tv, hvor de første tenniskampe er blevet sendt i 3D, mens verdensmesterskaberne i fodbold til sommer transmitteres fra Sydafrika i den nye standard. Derfor vil især konferenceprogrammet være stærkt præget af 3D.

Ud over de 1.700 m2 fyldt med kameraer, mikrofoner, monitorer, lys og kabler, hvor leverandørerne vil være parate til at fremvise nyhederne, er MonitorExpo 2010 præget af en række konferencer.

De to konferencedage er inddelt i fire temaer: 3D – nu og i fremtiden, digitale kommunikationsformer, lyd og billeder.

Ud over selve konferenceprogrammet afholdes der også en lang række tekniske miniseminarer.

Der er gratis adgang, både til messen og konferencen og de tekniske miniseminarer.

Det detaljerede konferenceprogram kan læses på www.monitorexpo.dk, hvor der også er en oversigt over de mange udstillere, som bl.a. er: Sony, Sennheiser, Panasonic, AV-HUSET, Interstage, C/AV, Roland, Light Partner, Studios, A Teknik, Bico Professionel, Calamus Danmark, DPA Michrophones, Lemo, MedieTek, Tura, Taurus, Sveistrup, PSS, Future Light, Hofmann, dansk-AV-teknik, LydRommet, AVIT, SC Sound, Medieskolerne, ESL, esee, Alfa Audio, Moto Audio Sales, Benum, Draka, Signal Audio, DigiEyez, ScreenInfo, Epson m.fl.

Bag messen står fagmagasinet Monitor, der savnede en dansk pendant til de to store udenlandske messer – NAB i april i Las Vegas og IBC i september i Amsterdam.

"Vi fornemmede, at der var behov for et sted, hvor den danske branche kunne møde alle de væsentlige importører og producenter herhjemme," fortæller direktør Kim Odderskjær Hansen, Monitor.

"Derfor besluttede vi at arrangere en messe på et hotel inde i København. Men i løbet af kort tid fandt vi ud af, at interessen var så stor, at vi flyttede hele arrangementet til Bella Center, hvor vi netop har udvidet udstillingsområdet for 2. gang, og hvor vi i skrivende stund har én stand tilbage."

Messen er åben tirsdag den 1. juni kl. 9-18 og onsdag den 2. juni kl. 9-16.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002