Kontakt os


 

Canal Digital viser fodbold VM i HD
Mandag 12. april 2010
Af Karsten Jensen
 
Alle Canal Digital Danmarks kunder kan se frem til samtlige 64 VM-kampe i HD, når fodbold-VM i Sydafrika skydes i gang den 11. juni. Det er blevet muligt efter at Canal Digital har indgået aftale med TV 2 om at vise TV 2’s kampe i HD. De øvrige kampe vises på DR HD og på en særlig Canal 9 HD-kanal.

Med en ny distributionsaftale kan Canal Digital nemlig vise TV 2’s VM-kampe i den bedste HD-kvalitet. Som Canal Digital kunde er man således gennem sit abonnement sikret samtlige VM kampe i HD og det uanset, hvilken tv-pakke man abonnerer på, og uanset om man er parabol- eller kabel-tv kunde via Family Mix eller digitalt spejl.

”Det har hele tiden været vores klare mål at levere en fantastisk tv-oplevelse til alle vores kunder i forbindelse med Fodbold-VM i Sydafrika, hvor Danmark deltager. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde markedets bedste sportsdækning, og det har vi opnået med den nye distributionsaftale med TV 2, som betyder, at vi nu sammen med TV 2, DR og Canal 9 kan vise samtlige kampe fra Fodbold VM i HD,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.

Canal Digitals kunder kan dermed glæde sig til et stort og varieret kampprogram fra VM i den bedste kvalitet. HD-formatet blev allerede med stor succes testet under VM i 2006, og derfor er der lovet superkvalitet og topunderholdning på skærmen, når åbningskampen skydes i gang den 11. juni, og når det danske landshold går på grønsværen mod Holland i sin første kamp den 14. juni.

”Fodbold er fantastisk velegnet til HD-formatet, da intensiteten på fodboldbanen og stemningen fra tribunerne virkelig kommer til sin ret med den høje HD-billedopløsning. Desuden vil vores seere ikke bare se på et krystalklart billede, men også have mulighed for lyd i Dolby 5.1, som vil give den perfekte VM-oplevelse hjemme i sofaen – det vil næsten føles som at være der selv,” siger Catja Middelboe Andersen.

For at opleve tv-billeder i HD-kvalitet skal man have en HD-ready fladskærm, en HDTV-box og adgang til HD-kanaler. Canal Digital er blandt de førende tv-distributører inden for HDTV og udbyder på nuværende tidspunkt 14 HD-kanaler i sine kanalpakker.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002