Kontakt os


 

DR-vært forsøger at hindre TV 2 i at filme
Onsdag 31. marts 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nyhedsvært på DR1, Mette Walsted Vestergaard, er blevet en del af Facebook-farcen, hvor Venstres kommunikationsmedarbejder Ditte Okman har svinet en Christiansborg-kollega til og truet med at kvæle vedkommende. Nu har Mette Walsted Vestergaard så forsøgt at forhindre TV 2 i at filme, da Ditte Okman gav sit mobbe-offer blomster.

Venstres kommunikationsmedarbejder Ditte Okman er blevet kendt for sine udmeldinger på Facebook. For et par måneder siden skrev hun fx: "elsker den nye skattereform. Hurraaaaaa, I love you Kristian Jensen :-) Og jaja, det er synd for de fattige, men jeg er altså stadigvæk glad på egne vegne!"

Og nu har Venstres spindoktor så kastet sig over en ansat på Christiansborg: "Der står en fucked up medicineret psykisk syg dame, der helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv…Og kommenterer alt. Hun er så nedtursramt, at hun ikke engang forsøger at skjule det – nej, hun lever af det. Det er næring. Har lyst til at kvæle hende langsomt. Hvis hun dog bare kunne lukke sin forudsigelige røv bare engang imellem!"

Disse bemærkning skabte ballade for både Ditte Okman og hendes parti, og onsdag eftermiddag måtte Ditte Okman så rykke ud med en undskyldning til den pågældende medarbejder, som hun ellers havde lyst til at kvæle langsomt. En buket blomster blev det også til.

Venstre har valgt at holde hånden over partiets kommunikationsmedarbejder, og Venstre er ikke de de eneste, der støtter Ditte Okman.

Også DR's nyhedsvært Mette Walsted Vestergaard bakker op om Ditte Okman. De to har været veninder gennem mange år.

Mette Walsted Vestergaard gjorde sig onsdag eftermiddag bemærket ved at prøve på at forhindre TV 2 og Jyllands-Postens journalister i at udføre deres arbejde, da de ville filme Ditte Okman, da hun kom med blomster til sit mobbe-offer.

"I filmer hende ikke. Man slår ikke på folk, som ligger ned. Det gør I bare ikke!," lød det ifølge jp.dk fra DR's Mette Walsted Vestergaard.

Ditte Okman har før sin ansættelse i Venstre, været ansat som journalist på B.T., Se og Hør samt Ekstra Bladet.Kilder: Jp.dk, B.T., Ritzau og Politiken


Foto: Mette Walsted Vestergaard (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002