Kontakt os


 

Sæsonpremiere på ’Comedy Fight Club’
Onsdag 30. september 2009
Af Karsten Jensen
 
I en ny sæson af ’Comedy Fight Club’ er seks nye unge komiker-talenter klar til kamp på rappe replikker og frække punchlines. Der er sæsonpremiere torsdag den 8. oktober på TV 2 Zulu.

Pelle Hvenegaard (foto) er vært, når TV 2 Zulu torsdag den 8. oktober kl. 21.35 har sæsonpremiere på ’Comedy Fight Club’, hvor seks unge talenter dyster om at blive bedste Zulu-komiker. Thomas Hartmann er skrivecoach.

I denne sæson bliver komikerne udfordret i en række parodier af kendte danske og udenlandske tv-programmer, og ud fra deres oplevelser skal de bagefter under tidspres skrive helt nyt materiale, som skal afprøves foran et live publikum.
"Fighterne på Fortet"

I bedste Zulu-stil kommer komikerspirerne på rustur i ’Fighterne på Fortet’, hvor Lasse Spang Olsen som gæstevært sammen med dværgene Pisaf og Pisud guider komikerne fra dyst til dyst. Komikerne tager udfordringer som en ædekonkurrence i Juleland og en knipsekonkurrence med alt for intim kontakt med det modsatte køn med overraskende oprejst pande. Nogle af dem vil dog være mærkede for livet og så er spørgsmålet: Hvordan vender man nederlag til sejr, når man først står på scenen foran et veloplagt publikum på Søpavillonen i København? Det vil deres comedy-coach Thomas Hartmann hjælpe dem med at finde ud af.

Programmet følger i løbet af hele sæsonen et kuld af seks lovende, unge talenter i stand-up miljøet, nemlig Morten Wichmann, Mikkel Malmberg, Nikolaj Stokholm, Morden May, Rasmus Ellersgaard og Morten Sørensen, som alle får sig en på opleveren i løbet af sæsonen. De bliver presset til stregen, men med sig har de Thomas Hartmann, som efter hver udfordring træner de unge komikere og giver dem tips og tricks.

Alt gælder i konkurrencen. Værten Pelle Hvenegaard præsenterer i begyndelsen af hvert program, hvad de unge komikere kæmper om, og derved sikrer masser af beskidte tricks, bl.a. muligheden for at kommentere på hinandens præstationer.


ANNONCE:


LInk direkte til Mobilt bredbånd - springer en mellemside overFunktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002